3.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Europoslanka Romana Tomc o vprašanju vladavine prava v Sloveniji: tisti, ki so vladavino prava v času prejšnje vlade resno ogrožali, se danes sprenevedajo in širijo laži

Vladavina prava je bila v Sloveniji resno ogrožena ravno v času, ko so imeli oblast tisti, ki danes v Bruslju razpečujejo lažne informacije.

V nadaljevanju objavljamo odgovor evropske poslanke Romane Tomc na novinarsko vprašanje o lobiranju nekaterih evropskih poslancev iz Slovenije v zvezi s kršitvami vladavine prava v Sloveniji.

“Res neverjetno, kako daleč so se pripravljeni spustiti kolegi z leve strani, da bi očrnili vlado Janeza Janše, ki od svojega nastopa dalje vodi izjemno dobro in učinkovito politiko na vseh področjih.

Slovenijo želijo umestiti med države, kjer je vladavina prava ogrožena. To bi lahko imelo v nadaljevanju katastrofalne posledice, saj bi lahko ostali brez evropskih sredstev, za katere se je izpogajala vlada. S kakšnimi argumenti nastopajo ni jasno, jasno je samo to, da gre za izmišljene in izkrivljene informacije, ki imajo samo en namen, to je prispevati svoj delež k rušenju vlade.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine