10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Ena od slovenskih občin s sklepom hvaležno stopila v podporo Vladi RS: “Prvič v zgodovini Slovenije je bila pomoč Vlade RS namenjena neposredno ljudem!”

Medtem ko radikalni levičarji s pomočjo večinskih medijev poskušajo ustvariti vtis, kako totalitarna naj bi bila aktualna vlada in kako le tej ni mar za državljane, pa obstaja vedno več tistih, ki imajo tovrstnih manipulacij dovolj. “Čutimo, vidimo in smo prepričani, da imamo Vlado, ki je domoljubna, ki je za Slovenijo in blaginjo ljudi, za blaginjo Slovencev in državljanov, lojalnih Republiki Sloveniji, pripravljena narediti vse in še več: Vlado, ki jo skrbi življenje, ne oziraje se na starost slehernega, še tako odrinjenega, ostarelega ali bolnega državljana,” so prepričani v občinskemu svetu občine Poljčane.

 

Občinski svet občine Poljčane je na 10. redni seji, 26. maja 2020, sprejel sklep o izreku podpore dosedanjemu delu aktualne Vlade Republike Slovenije. V izreku podpore so izrazili naklonjenost povezanosti in enotnosti vladajoče ekipe. “Podpiramo doslej izkazano sodelovanje in preseganje delitev. Imamo Vlado, ki zna in zmore,” so jasni.

V občini, kjer županuje Stanislav Kovačič, se navdušujejo tako nad izkušenim predsednikom vlade Janezom Janšo, kot tudi nad podpredsedniki vlade. Aleksandro Pivec, Zdravka Počivalška in Mateja Tonina označujejo za preudarne politike, ki navdušujejo z izredno politično zrelostjo. “Po doslej videnem lahko s ponosom govorimo o vseh ministrih in ministricah, ki suvereno, konkretno obvladujejo svoja področja, zelo dobro javno nastopajo in navkljub nenehnim medijskim in opozicijskim napadom, ki temeljijo na insinuacijah, hipotezah, neutemeljenih ugibanjih, podtikanjih, omalovaževanjih, gnusnih grožnjah posameznikom, diskvalifikacijah, provokacijah, vulgarizmih, zmerjanih, lažeh, zaničevanjih…, delujejo mirno in profesionalno.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine