31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

Elan z novima velikima nagradama dokazuje, da je med najboljšimi in največjimi; zlato priznanje gorenjske regije za inovacije in nagrada Superbrand

Piše: L. B.

»Skupina Elan je od Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) prejela zlato priznanje gorenjske regije za inovacije. Nad nagrado smo izredno veseli in ponosni. To je samo še dokaz več, da se uvrščamo med največje in najboljše,« je ob prejemu priznanja povedal Vinko Avguštin, direktor razvoja v Elanu.

Elanova inovacija bo med predlaganimi na nacionalnem nivoju, ki bodo ocenjene s strani članov nacionalne komisije v oktobru na Dnevu inovativnosti 2021. Omenjena priznanja se na regionalni ravni podeljujejo 18 let.

Elan pa je prejel še eno novo nagrado, in sicer Superbrand. To nagrado prejmejo tiste blagovne znamke, ki jim uporabniki in potrošniki najbolj zaupajo in jih najbolj cenijo. »Elan je ena najbolj inovativnih svetovnih blagovnih znamk športnih izdelkov. Nagrada je izjemen dokaz, da so prepoznavnost blagovne znamke, kakovost, tradicija, zaupanje in čustva najbolj ponotranjene lastnosti pri ocenjevanju blagovne znamke Elan s strani domačih uporabnikov,« je ob prejemu nagrade poudarila Melanja Korošec, direktorica blagovne znamke Elan.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine