14.3 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Ekstremna levica čaka ukaz Milana Kučana, da znova zavzame slovenske ulice

 

Z morebitnim ustoličenjem tretje vlade Janeza Janše se napoveduje že znan scenarij progresivnih levičarskih struktur in organizacij. Domen Savič že napoveduje svoj pohod na Bruselj, neodvisno levo Društvo slovenskih novinarjev, RTV Slovenija in POP TV že pišejo javne manifeste o napadih na njihovo medijsko svobodo. Dnevnik pa je iz šaljive izjave Janeza Janše napovedal, da se bo bodoča vlada Janeza Janše vmešavala v njihovo uredniško politiko.V nizkem štartu pa čakajo tudi že Štrukljevi sindikati in z eno milijardo evrov bogato nagrajene nevladne organizacije. 

 

Njihov načrt je razkrinkal novinar in politični analitik Mitja Iršič. “Po imenovanju vlade se pripravljajo protesti. Neki dobro obveščeni akademiki so to že napovedali. Če ne želite, da vas strici zopet oropajo za demokracijo, je edina rešitev protiprotest. Močna vlada je le del enačbe. Fenomen Državljanske liste se lahko ponovi, če bo agresija metelkarjev dovolj izrazita,” je povedal Iršič.

V času prve Janševe vlade se lahko spomnimo množičnih protestov sindikatov. Režimski novinarski lakaji so pošiljali v svetovno javnost peticije, da jim je kratena novinarska svoboda. Žal so se njihove izjave izkazale za neresnične, saj je bila v prvem mandatu Janeza Janše po vseh indeksih novinarska svoboda na vrhuncu.Tokrat bo prvi izvoznik medijskega antijanšizma v tujini radikalni levi aktivist in samooklicani borec proti sovražnemu govoru Domen Savič, ki bo svoje pravljice o alternativnih slovenskih medijih govoril na bruseljskem srečanju nevladne organizacije pod okriljem Evropske unije Disinfo.

 

Napad na morebitno Janševo vlado so pričeli preko pisma privilegiranih 75 “akademikov” in obskurnega portala tajkuna Odlazka
Po začetnem šoku odstopa Marjana Šarca so se mediji v lasti tranzicijske levice organizirali in pričeli s sistematičnimi napadi na člane političnih strank, ki bi sodelovali v prihajajoči Janševi vladi. Svoj napad so uprizorili s klasično mnenjskim zaskrbljujočim pismom neodvisnih 75 akademikov, ki so v svojem pismu navedli več točk, zakaj bi bila Janševa vlada škodljiva za Slovenijo. Njihove interese smo hitro razkrili, saj jih večina uživa v odličnih privilegijih, ki jih prinaša profesorska vloga na slovenskih fakultetah. Nekateri pa so sodelovali še s tajno politično policijo bivšega režima.

Več TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine