10.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Državni zbor se spreminja v Big Brother resničnostni šov!

Če bo predlagani kandidat za ministra za javno upravo Rudi Medved imenovan za ministra, se bo namesto njega v klopi državnega zbora usedla nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Borther Nina Maurovič. Tam je tudi priznala, da ima poleg svojega moža tudi ljubimca.

 

Sestavljanje nove vlade ni več podobno politiki, temveč je nekaj vmes – med vaško veselico in resničnostnim šovom. Znano je, da je Marjan Šarec nekdanji komediant in diplomirani igralec. Kako mu gredo veščine, kot so sestavljanje vlade, pričajo zadnji dnevi, ko je moral zaradi katastrofalnega nastopa kandidata za ministra za javno upravo Tugomirja Kodeljo umakniti. Namesto njega bo jutri predlagal Rudija Medveda iz Zasavja.

Če se Medved ne bo, kljub že sicer izredno nizkim standardom posebno blamiral, se mu obeta funkcija ministra za javno upravo. Toda pozor, na njegovo poslansko mesto prihaja nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother 40- letna Nina Maurovič. Maurovičeva se je sicer preizkusila tudi kot pevka in televizijska voditeljica, v Big Brotherju pa je šokirala z izjavo, da ima poleg svojega moža tudi ljubimca. Po poročanju Žurnala24 je Nina Mavrovič po izobrazbi industrijska oblikovalka.

Nina Maurovič na plakatu LMŠ.

C. Š.

Zadnje novice

Sorodne vsebine