13 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Društvo slovenskih pisateljev vam ponuja možnost: “Spoznajte muslimana!” NE, HVALA!

Društvo slovenskih pisateljev (DSP) bo očitno razširilo svoje področje dejavnosti, saj v sredini aprila skupaj z Muslimansko skupnostjo Ahmadija pripravlja petdnevno kampanjo z naslovom Spoznajte muslimana, in sicer “z namenom povezovanja Slovencev z muslimanskimi soprebivalci”. DSP naj se raje drži svoje prvotne dejavnosti, ne pa da Slovencem, ki smo po izvoru krščanski narod, vsiljuje nezakonite migrante in njihovo krvavo vero.

 

Vsiljevanje migrantov in spornega islama doživljamo že na vsakem koraku. Sedaj se je temu vsiljevanju podvrglo še Društvo slovenskih pisateljev in se pridružilo kampanji, “ki vam bo omogočila sodelovanje v odprtem dialogu in postavljanje iskrenih vprašanj, ki bodo prejela enako iskrene odgovore, o islamu in vsakdanjem življenju muslimanov v Sloveniji. Ustvarjanje tako odprtih vabil za pogovore lahko odpravi stereotipe, gradi medsebojne odnose in krepi zaupanje,” so zapisali na Facebook strani, kjer je razkrito, da je gostitelj Muslimanska skupnost Ahmadija.

Muslimani so že pokazali svoj pravi obraz

Kakšni so muslimani v resnici, dovolj nazorno pričajo številni teroristični napadi po celi Evropi, množična posilstva in povečana stopnja drugih sort kriminala, ki jih prej tako rekoč ni bilo, dokler leta 2015 v Evropo ni prihrumela horda nezakonitih migrantov islamske vere. Zato je takšno vsiljevanje “spoznavanja migrantov” popolnoma nepotrebno, saj nam je že jasno, da z njimi ni prišlo nič drugega kot številne bolezni tretjega sveta, nevarnost terorističnih napadov in spolnih napadov na ženske, ki se pogosto končajo z umorom. Samo spomnimo se nemške študentke Marie Ladenburger, ki je umrla v strašnem trpljenju, ki ji ga je zadal muslimanski migrant iz Afganistana. Kljub temu pa Muslimanska skupnost Ahmadija pravi: “Skrajne skupine, ki želijo s propagando v družbi ustvariti strah in razkol, so v imenu islama v zadnjih letih izvedle več strašnih terorističnih napadov. Upamo, da bomo s to kampanjo prispevali k izničenju njihovih prizadevanj. Slovenske soprebivalce vabimo, da se sami prepričajo, katere so naše vrednote.” V to je očitno prepričano tudi DPS, zakaj bi se sicer pridružilo kampanji, ki apelira, naj spoznamo muslimane? “Vabimo vas, da se nam pridružite in muslimane spoznate v atriju Pošte Slovenije, Čopova ulica 11, 1000 Ljubljana, kjer bo Društvo za informiranje o islamu na Slovenskih dneh knjige od 18. do 22. aprila sodelovalo na knjižnem sejmu,” še razkriva Facebook stran Ahmadije, ki ima za naslovno fotografijo bel minaret na črni podlagi.

Več si lahko preberite TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine