23.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

(DOKAZI) Objavljamo dokumente, ki dokazujejo, da sta sodnika Štok in Gazvoda v preteklosti podpisovala odredbe za preiskovanje in odvzem prostosti političnih tekmecev svojih prijateljev!

V začetku maja se je upravičeno pričelo porajati vprašanje o neodvisnosti dveh sodnikov Okrožnega sodišča v Mariboru, Matjaža Štoka in Slavka Gazvode, potem ko je bila dvojica opažena na tradicionalnem srečanju Socialnih demokratov na Sv. Urbanu nad Mariborom. Glede na to, da se je Gazvoda odel v majico s simbolom totalitarizma, rdečo zvezdo, so se upravičeno prižgali vsi alarmi. Očitno pa zaskrbljenost ni iz trte izvita; Škandal24 je namreč ekskluzivno objavil dokaze, ki razkrivajo, da sta sodnika Štok in Gazvoda v preteklosti podpisovala odredbe za preiskovanje in odvzem prostosti političnih tekmecev svojih prijateljev. 

 

Štok in Gazvoda, ki sta se med prvomajskimi prazniki deklarirala vsaj kot podpornika Židanove stranke SD, sta sodeč po dokazih podpisovala odredbe za pregon in celo pridržanje predstavnikov konkurenčnega političnega tabora, zato ne čudi, da ju mnogi označujejo kot politična sodnika.

Gazvoda podpisal preiskavo prostora v uporabi Kanglerja
Preiskovalni sodnik Gazvoda, ki ga je bilo mogoče videti na fotografiji dogodka, na katerem niso manjkali sodniški kolega Štok z ženo, evropska poslanka Tanja Fajon, prvak SD Dejan Židan, nekdanji predsednik Državnega zbora RS Milan Brglez, nekdanji mariborski župan stranke SD Boris Sovič ter kandidata SD na evropskih volitvah Neva Grašič in Aleksander Jevšek, je leta 2011 podpisal preiskavo prostorov, ki jih je uporabljal tedanji tekmec politikov stranke SD Franc Kangler, ki je bil tedaj član Slovenske ljudske stranke.

Članek si lahko v celoti preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine