20.6 C
Ljubljana
torek, 16 avgusta, 2022

Dokaz, da Mladina dna ne pozna: V strahu pred porazom Jankovića zdaj obtožujejo njegovega protikandidata dr. Logarja, da je antisemit in domobranec!

Potem ko smo poročali o ogorčenih odzivih javnosti nad tem, kako Mladina napada vsakega, ki mu tradicionalna družina predstavlja vrednoto, so zdaj začeli strašiti volivce s tem, da naj bi bil kandidat za župana Mestne občine Ljubljana dr. Anže Logar domobranec in antisemit! To ni prvič, da antisemitizem podtikajo desnici, dobro se namreč zavedajo, da je glavni vir antisemitizma v Sloveniji in po svetu prav leva stran političnega pola, ki jo brezpogojno podpirajo!

Ni se še polegel prah po tem, ko so v glasilu ekstremne Levice Mladina v svojem članku ostro napadali Jana Plestenjaka samo za to, ker je v več intervjujih za druge medije povedal, da mu tradicionalna družina predstavlja vrednoto in da ima rad ženske. Zdaj so začeli kandidata za župana Ljubljane dr. Anžeta Logarja obtoževati, da je domobranec in antisemit, pri tem pa eksplicitno vlečejo vzporednice s časom druge svetovne vojne. Pri tem opisujejo Logarja kot “vojaka” Janeza Janše, slednji pa naj bi ga poslal v “brezupni boj”. Bodo rezultati volitev prirejeni in Mladina že ve, da bo zmagal kandidat globoke države, koruptivni župan Zoran Janković, ki kljub aferam, ki se pojavljajo druga za drugo, še kar ni na hladnem. Ta je sicer pred leti v televizijskem intervjuju na HRT jasno povedal, da se mu ne bo zgodilo nič, dokler bo nasprotnik Janeza Janše!

Ni prvič, da skušajo antisemitizem podtakniti desnici
Pri Mladini, ki se je v zadnjih letih uveljavila tudi kot strankarsko glasilo ekstremne, antisemitske Levice, se dobro zavedajo, da je glavni vir antisemitizma v Sloveniji in po svetu leva stran političnega pola, ki jo brezpogojno podpirajo. Prav zato antisemitizem skušajo podtakniti desni strani. Pred tem, ko so za antisemita označili Logarja, so za širjenje antisemitizma namreč obtoževali tudi mag. Bernarda Brščiča, ki je v nekem intervjuju le izpostavil dejstvo, da današnje generacije Nemcev in Evropejcev niso povzročile holokavsta.

Glavni vir antisemitizma v Sloveniji in po svetu je levica!
Seveda pa so se pri Mladini pozabili odzvati na bizarno kontradiktornost zunanjega ministra Mira Cerarja, ki je ob robu zasedanja generalne skupščine OZN sicer sodeloval v akciji #No2Antisemitism, vendar se je med obiskom srečal z zunanjim ministrom Irana Mohammadom Javadom Zarifom. Prav iz neuglednega Irana, ki je podvržen sankcijam, prihaja do nekaterih izmed najhujših groženj Judom in državi Izrael, nekateri bi državo kar izbrisali z zemljevida, poleg tega pa Iran zvesto podpira teroristično gibanje Hamas. Kot smo že poročali, so odnosom in trgovanju z antisemitskim Iranom naklonjeni številni slovenski levičarski politiki in podjetniki blizu globoki državi, ki sicer s svojimi izdelki niso konkurenčni na Zahodu. Ob tem se gotovo dobro zavedajo, da tako odkrito podpirajo terorizem in antisemitizem.

Glasilo Mladina, ekstremna Levica in še nekateri politiki z leve strani si dlje časa prizadevajo tudi za priznanje Palestine v času, ko teroristično gibanje Hamas dnevno seje smrt na obmejnih območjih Izraela. Vse to kljub temu, da Palestina ne izpolnjuje niti osnovnih kriterijev, ki veljajo za obstoj neodvisne države. Hamas sicer na vse načine poskuša infiltrirati svoje teroriste v Izrael, za doseganje svojih ciljev pa pogosto zlorablja običajne državljane in celo otroke!

Odkrito podporo temu terorističnemu gibanju, ki ga označuje celo kot prijateljskega, pa je večkrat izrazil vodja legla antisemitizma, britanske laburistične stranke, Jeremy Corbyn. Kot je avgusta poročal National Review, je Corbyn ob neki priložnosti sprejel celo brezplačen izlet k sirskemu predsedniku Basharju Al Assadu, ki ga je plačala skrajna palestinska skupina, ki sicer trdi, da so za holokavst krivi Judje. Corbyn se sicer dobro razume tudi s skrajnim gibanjem Hezbolah. O skrajnem levičarju Corbynu pa Mladina pričakovano poroča izrazito naklonjeno in povsem nekritično.

J. Ž./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine