14.9 C
Ljubljana
torek, 16 aprila, 2024

Z Varuhom zdravja DO ZDRAVNIKA, KO GA POTREBUJETE

Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je potrebno ukrepati takoj. Ne čez leto in pol oziroma kolikor lahko znaša trenutna čakalna doba za določenega specialista ali zdravstveni poseg. Z novim zavarovanjem Zdravstvena polica (https://www.vzajemna.si/zavarovanja/zavarovanje/zdravstvena-polica  si lahko zagotovite dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev v samo nekaj dneh.

 

Brez dolgih čakalnih vrst in visokih stroškov zdravljenja

Čakalne vrste so velika bolečina slovenskega zdravstva. Toda vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe lahko stanje poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje. Poseg pri zasebnem izvajalcu pa lahko pošteno osuši vaš družinski proračun. Zdravstvena polica obljublja čisto drugačno izkušnjo zdravstva: brez čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev.

 

Brezplačna asistenca

Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, pravilnega zaporedja obiskov pri specialistih, načinov dostavljanja dokumentacije … Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za zavarovanca v celoti pripravijo načrt zdravljenja in mu pomagajo ter ga vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja. Organizirajo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbijo za morebitno organizacijo operativnega posega – doma ali v tujini.

 

Vrhunski izvajalci v Sloveniji in v tujini

V primeru bolezni ali poškodbe bodo za vas dobro poskrbeli, saj Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve. V mrežo izvajalcev https://www.vzajemna.si/zavarovanja/mreza-vzajemna-net-zdravstvena-polica zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 50 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

 

Več kot 700 vrst operativnih posegov

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah.  Sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote in si tako zagotovite zdravstveno varstvo za področja, ki so za vas, glede na vaš življenjski slog in druge okoliščine, najpomembnejša: specialistično-ambulantne storitve, enostavne in zahtevne diagnostične preiskave, protibolečinske terapije, fizioterapije in operativni posegi – odvisno od izbranih kritij.

Skleniti je mogoče Zdravstveno polico za specialistične storitve https://www.vzajemna.si/zavarovanja/zavarovanje/zdravstvena-polica-za-specialisticne-zdravstvene-storitve in Zdravstveno polico za operativne posege https://www.vzajemna.si/zavarovanja/zavarovanje/zdravstvena-polica-za-operativne-posege ; obe imata različne pakete in ju je mogoče kombinirati.

 

Tudi za otroke

Otrokove zdravstvene težave so za starše pogosto hujše in napornejše od lastnih. Zato se večina staršev sprašuje, kako otroka obvarovati pred zdravstvenimi težavami, sebe pa pred stresom, ki ga te povzročijo. Z zavarovanjem Zdravstvena polica za otroke (https://www.vzajemna.si/zavarovanja/zavarovanje/zdravstvena-polica-za-otroke) bo v primeru težave vaš otrok v nekaj dneh na vrsti za specialistični pregled ali operacijo, ki jo potrebuje. Zdravstveno polico za otroke je mogoče skleniti za otroke od dopolnjenega prvega do vključno petindvajsetega leta starosti.

 

Posvet z zdravnikom tudi na daljavo

Zdravstvena polica pa vključuje še eno novost, Dr. Posvet, zaseben kanal za klepet z zdravnikom. V primeru težav, dvomov in skrbi lahko svoje vprašanje zdravniku zastavite kar prek izbrane aplikacije za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp in Telegram. Zastavite ga lahko kadarkoli, katerikoli dan in ob katerikoli uri. Eden izmed sodelujočih zdravnikov vam bo odgovoril v kar najkrajšem času.

 

 

VVZ LOGO sekundarni RGB

Promocijski članek

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine