16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Dejstvo: “Petokolonaši so s podporo opozicije in družbeno-političnih delavcev propadajočih lažnivih medijev pobudniki protivladnega protesta”

Narobe svet v Sloveniji, kjer opozicija in dominantni mediji pozivajo slovenske državljane, da se udeležijo množičnih protestov proti vladi. Ob tem pa kršijo vladne odloke in s svojimi pozivi ogrožajo svoje zdravje in vseh drugih udeležencev. “Petokolonaši so s podporo opozicije in družbeno-političnih delavcev propadajočih lažnivih medijev pobudniki protivladnega protesta,” je zapisal poslanec Slovenske demokratske stranke Tomaž Lisec.

 

Protestiranje proti vladi je legitimna pravica vsakega državljana v Sloveniji. Vendar v času najhujše zdravstvene krize zaradi koronavirusa, ko veljajo restriktivni zdravstveni ukrepi, del slovenske opozicije, avtonomni in neodvisni člani medijskega kartela in radikalni nevladniki pozivajo ljudi na proteste. Po družbenih omrežjih pa strašijo, da bi se naj protestov udeležili neonacisti, ki bi radi naredili razdejanje med protestniki. S pa si dajejo razloge, da bodo lahko nasilno obračunali s trenutno vlado.

Na družabnih omrežjih se je razširila informacija, da bi naj provokatorji povzročili nemire med protestniki. Tega ni pozabil omeniti niti vidni novinar Večera Uroš Esih, ki je zapisal, da je policija seznanjena z navedenimi informacijami, ki krožijo po spletu. To je razumljivo, saj je policija vsako informacijo dolžna preveriti, a ob tem resno dvomimo, da bi se našel razumen slovenski državljan, ki bi sebe in svoje bližnje izpostavljal nevarnosti.

Več si lahko preberete TUKAJ.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine