3.5 C
Ljubljana
sobota, 3 decembra, 2022

(DANES ZVEČER) Vabljeni na dogodke pred volitvami

Piše: Janja Strah 

V sredo 13. aprila 2022, se bo v okviru volilne kampanje za volitve v Državni zbor RS zvrstilo več dogodkov, na katerih bodo prisotni tudi kandidati Slovenske demokratske stranke. 

Poslanec Jožef Lenart bo v sredo, 13. aprila, ob 9. uri obiskal uspešne kmetije in podjetja na Ptuju, v Juršincih in Destrniku. Pridružil se mu bo nekdanji poslanec SDS Jožef Jerovšek.

Poslanec Franci Kepa bo ob 17. uri sodeloval razpravi Prihodnost Temeniške in Mirenske doline, ki jo pripravljata Občina Mirna in podjetje Lapego. Dogodek bo potekal v Kulturnem domu Mirna.

Kandidat za poslanca Domen Cukjati se bo ob 18. uri udeležil predstavitve članom Območne Obrtno-podjetniške zbornice Vrhnika. Predstavitev bo potekala v prostorih OOZ Vrhnika.

Ravno tako bo ob 18. uri v veliki sejni sobi Četrtne skupnosti Ljubljana-Bežigrad potekal pogovorni večer in srečanje s kandidatom za poslanca dr. Zvonetom Čadežem.

Ob 19. uri bo v Kulturnem domu Straža potekalo srečanje s kandidatom za poslanca Bojanom Kekcem.

Ravno tako ob 19. uri je v Antonovem domu na VIču v Ljubljani predviden pogovorni večer z zunanjim ministrom Anžetom Logarjem in generalnim direktorjem Gen Energije Blažem Košorokom. Tema pogovora bo nova geostrategija v zunanji politiki, vojna v Ukrajini, energetska (ne)odvisnost EU in Slovenije.

Ob 20. uri pa bo kandidat za poslanca Andrej Kosi gost soočenja na BK TV.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine