19.5 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Če Jože P. Damijan postane guverner Banke Slovenije, bo poskrbljeno tudi za njegovo poročno pričo – Draga Kosa

Jože P. Damijan, ki se je v zadnjih letih vse bolj radikaliziral, si zdaj želi postati celo guverner Banke Slovenije; hodil naj bi od poslanske skupine do poslanske skupine, v okviru režimskega medijskega imperija pa mu je reklamo že začelo delati Kolektorjevo tovarniško glasilo Delo.

Želi Damijan tako pomagati svojemu prijatelju Dragu Kosu do še boljšega zaslužka?! Glede na trenutno sestavo slovenskega parlamenta pa ima očitno tudi kar dobre možnosti za imenovanje!

Kot je poročalo režimsko Delo, je levičarski ekonomist Jože P. Damijan v teh dneh hodil od poslanske skupine do poslanske skupine in jih prosil za glasove v primeru, da postane kandidat za guvernerja Banke Slovenije. Mehanizem globoke države se je že pognal v njegovo korist, v posameznih strankah so mu oprostili grehe iz preteklosti, v sestavljanko pa lepo pade tudi poročna priča njegove žene Drago Kos, ki si bajnih zaslužkov, o kakršnih smo poročali v preteklosti, želi tudi v nadaljevanju. Skladno s tem mu tudi režimsko trobilo Delo v lasti tajkuna Stojana Petriča že dela reklamo, ki pa je manj in manj učinkovita zaradi vztrajnega upada naklade tega časopisa, postalo je pravzaprav le še glasilo tovarne Kolektor.

 

Celoten članek lahko preberete tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine