-1.3 C
Ljubljana
sreda, 19 januarja, 2022

Brez pravilno nameščene maske je na protestu provocirala tudi najbolj vulgarna uslužbenka CSD

Piše: Sara Bertoncelj

“Junakinja” bežigrajskega CSD-ja Gordana Pirš ponovno ni ostala neopažena. Kot po navadi, je tudi na včerajšnjih protestih izstopala, simbolično odeta v rdečo barvo. Kaj je bilo tokrat ne njenem repertoarju, sicer še nismo uspeli izvedeti –  a prepričani smo, da nas bodo kmalu za njeno prezenco dohitele tudi njene besede. Se že veselimo. Mimogrede, na fotografiji je bila ujeta v gneči, ko ni pravilno nosila zaščitne maske.

Gordana Pirš, sicer zaposlena na CSD Bežigrad, bila pa je tudi že referentka na vladi RS, kot kader ene prejšnjih vlad, ponovno ni razočarala s svojo prezenco. Včeraj se je namreč udeležila protesta v Ljubljani – kar je bilo, glede na njeno odkrito sovraštvo do predsednika aktualne vlade, seveda za pričakovati.

Na enem izmed petkovih protestih je namreč napadla policijo in policiste, kar pa je podkrepila tudi z zapisom na svojem Facebook profilu: “Prekleti policisti, prasci podkupljeni. Izdajalci. Nasilneži. Bolniki, ki se izživljajo nad lastnim narodom, ki bi ga morali varovati in ščititi pred lopovi, zločinci, kriminalci, prevaranti…Prasci policijski, kolikšna je bila vaša cena, za koliko ste se prodali?” mediji so danes poročali, da so policisti na včerajšnjem protestu ugotovili (samo) 46 kršitev, kar je precej nenavadno – saj naj bi se protesta udeležilo okoli 10 tisoč ljudi, mask pa ni nosila kakšna polovica. Sodeč po fotografijah, je bila med njimi tudi gospa Gordana. Zanimivo bi bilo izvedeti, ali so ji “podkupljeni prasci” napisali kazen.

O personah, kot je dotična uslužbenka na CSD-ju, vedno radi napišemo kakšno vrstico. Gospa Gordana namreč ni znana le po svojem prefinjenem modnem stilu, pač pa je tudi ponosna lastnica prav takega – oziroma svoji pojavi primernega besednjaka. Ko se je z Jožetom Možino na RTV-ju pogovarjal politični analitik Sebastjan Jeretič, govorila sta o aktualnem političnem dogajanju, je namreč prispevala svoj prodorni komentar, ki se je glasil: “Še en janšistični ritoliznik, še en domobranski pizdun, še en SDS pokvarjenec, lažnivec. Še eno SDS govno. Še en SDS debil, kreten, idiot. Še en iz vrst SDS janšistične sodrge, SDS drhali, SDS golazni. Fuuuuj, smrdljivec, spizdi! Skupaj s pokvarjenim, izdajalskim smrdljivcem Možino. Sam smrdljivi drek na kupu!” Ni kaj, na CSD-ju so lahko zares ponosni, da imajo zaposleno, s tako zavidljivim vokabularjem – njen nivo, prav gotovo, malokdo doseže.

Gordana Pirš v družbi z Ivanom Galetom (Foto: Twitter)

Zadnje novice

Sorodne vsebine