22.6 C
Ljubljana
sreda, 28 julija, 2021

Bleferstvo brez meja in popolna ignoranca lastnih državljanov!

Danes je dan poln neumnih preobratov. Od popolno jasne slike da je vse v najboljšem redu do popolnega nereda v glavah in početjih odgovornih v državi, ki bi naj skrbeli za varovanje države in njenih državljanov  kot temeljna prvina in atribut  na katerem država obstane ali pade.

 

In kaj doživljamo in slišimo s strani najbolj odgovornih v tako imenovani Vladi?

Predsednik vlade Marjan Šarec in njegov minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar sta na številna vprašanja glede varnosti na južni meji trdila, da Vlada obvladuje razmere in da ima vse pod nadzorom in  ima popoln vpogled v omenjeno problematiko.
To pomeni, da je vlada imela pod nadzorom tudi ugrabitev Belokranjca, ki so jo izvedli ilegalni migranti. Kar pomeni ne samo objektivno, ampak tudi osebno odgovornost predsednika Vlade Marjana Šarca in njegovega ministra Poklukarja. »Blef« sui generis, samo po sebi po naravi stvari. Predsednik vlade  Marjan Šarec zaradi popolne invalidne  presoje o samemu sebi,  da je vladni »übermensch«, Boštjan Poklukar,  minister za notranje zadeve,  pa  popolnoma infantilno in nezrelo pa se pogaja  in prepričuje ljudi ki se vsak dan fizično soočajo  z nevarnostjo,  ki se ji reče nezakoniti in neovirani vdor  čez državno mejo, taistim  prodaja »muda za bubrege« ali drek za zlato,  ko jim v pogovorih z njimi  pravi,  da vse to ni tako hudo in da je vse nadzorom. Popolnoma onstran vsega razumnega. Še to naj bi bilo »normalno« da državljana Slovenije ugrabijo pred lastno hišo, spakirajo v prtljažnik, in za vsak primer  v kolikor se srečajo z kakšno nadlogo na poti  ga peljejo na izlet v »neznano« ter ga odvržejo pred italijansko mejo ko so prevozilo celo Slovenijo. »Boštjanček« , seveda če bi übermensch zapovedal, bi še spremstvo z modrimi lučmi za neovirano in ekspresno gibanje in humanitarni kordon uredil, da le pridejo do želenega cilja toliko zaželeni novi prebivalci Evrope z svežo intelektualno in k razmnoževanju in posiljevanju nagnjeni dejavniki  »prirasta« prebivalstva.  Medlost beda, mehkužnost, zdriz značajski  in mentalni, o intelektu pa škoda besed. Prejšnji Predsednik Vlade Mirko Cerar  Pametni, ki išče rešitve je spustil skozi državo več kot pol milijona nenadzorovane fluidne mase, ki so vmes uničevali drago plačane vlake, avtobuse, šotore, odmetavali hrane ki jim  ni bila po okusu in še česa skrajno abotnega  in neumnega. Sedanji Scharko Serpentinscheck (alias Marjan Šarec) pa snuje kako bo pripravil najodmevnejši nastop ob prevzemu vodenja EU,   v času ki se približuje. V dosedanji bogati  gledališki in klovnovski kariern poti  kjer je odigral pomembnih šest vlog, ni  namreč  utegnil predelati vso snov kar se nastopanja  tiče. Ker sem pa se malo prej   vrnil s predstavitve knjige Boruta Koruna z nalovom  »Utopija in resničnost-ob zatonu evropske civilizacije«,  me je prešinila misel,  da ta »Scharko«  igra vlogo največjega utopičnega političnega teleta ki o sebi misli,  da je nadčlovek   in da bo on podučil mater Evropo kako ravnati v teh prelomnih trenutkih  za vse nas. Dejansko je pa izigrani igralec v igri, ki jo ne pozna. Vmes pa država tako rekoč razpada. Tako kot ugled  ki ga je ta naša ljuba Slovenija imela, ali ga še ima, to pa je  že  misija nemogoče ali  terra incognita.

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine