12 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 septembra, 2021

Bizarno: Milan Brglez s svojim nakladanjem o populizmu zdolgočasil še študente poletne šole

Potem ko so nekdanjega predsednika državnega zbora vrgli iz stranke SMC, se je že vrnil na FDV, kjer je izbranim študentom, ki so se udeležili poletne šole Academia Aestiva Internationalis AAI, predaval o populizmu.

 

Če je Milan Brglez še do nedavnega javno kritiziral svojo nekdanjo stranko SMC in njenega predsednika Mira Cerarja, se je, kot je videti, zdaj odločil za obisk predavalnic fakultete, kjer je predaval, preden je vstopil v parlament. Tako je večinoma tujim študentom razlagal svoja stališča glede populizma.

Kakor velja že staro reklo, da je lažje učiti, kako kaj narediti, kot to sam narediti, tako te dni Brglez aktivno pere možgane naslednji generaciji malih levičarskih “upov”, ki bodo delali škodo v prihodnje.

Ravno slednje je ključnega pomena, saj so v poletno šolo, katere tema je letos populizem, povabili ravno mlade aktiviste, ki naj bi jim predavali o človekovih pravicah, lažnih novicah, politiki strahu, mednarodnem pravu v povezavi s populizmom ter globalizaciji. Zato preseneča, da je nadobudne mlade levičarje predavanje, kot razkriva zgornja fotografija, dolgočasilo.

Kaže, da so tudi mladi sprevideli, da gre pri Brglezu za prodajanje prazne slame.

Zadnje novice

Sorodne vsebine