19.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Bivši član stranke SD razloži vso moralno izprijenost Socialnih demokratov v dveh slikah

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

“Vsa moralna izprijenost Stranke SD in Stranke LMŠ razložena v dveh slikah od bivšega člana SD,” je zapisal premier Janez Janša ob hinavščini Stranke SD, ki najprej poziva na množične proteste, kjer se spodbuja širjenje koronavirusa, zatem pa zlorablja žalovanje za umrlimi za Covidom-19 s postavljanjem zastavic v ljubljanskem Tivoliju, da je zadeva videti kot kakšno vojaško pokopališče.

Zločinsko in hinavsko je najprej pozivati na proteste, kjer se širi virus, kar bi posledično lahko privedlo tudi do smrtnih žrtev, pozneje pa te smrti izkoriščati za medijsko propagando. Gre za svinjarijo, ampak kot smo enkrat že slišali: vsaka svinjarija na žalost še ni kaznivo dejanje.

Pri Socialni demokratih so najprej zapisali: “Socialni demokrati se pridružujemo sindikatom in protestnim gibanjem pri podpori mirnemu protestu proti vladi Janeza Janše, ki bo 28. maja 2021 v Ljubljani.” Kmalu pa smo lahko v Tivoliju v Ljubljani videli “Akcijo stranke SD” s slovenskimi zastavicami, da je bilo videti kot vojaško pokopališče.

Premier Janez Janša je izpostavil primer, ki kaže na skrajno izprijenost strank SD in LMŠ. (foto: Posnetek zaslona, Twitter)

Predvčerajšnjim smo poročali, da uradni podatki Covid sledilnika kažejo, da ima Ljubljana daleč največje število aktivnih primerov v primerjavi z drugimi mesti, kjer ni bilo protestov. Medtem pa je opozicija v Tivoliju v Ljubljani zasadila 4265 zastavic, ki predstavljajo število žrtev Covida-19. Pri tem so, zanimivo, odgovornost pripisali kar vladi, čeprav so najbolj nasprotovali ukrepom ter se zbirali na nedovoljenih protestih prav v levi opoziciji in politično orkestriranih sindikatih.

Svinjarija stranke SD: najprej pozivajo na nelegalne množične proteste, zatem pa obžalujejo smrti zaradi Covida-19 z insinuacijami, da je kriva Vlada RS. (foto: Posnetek zaslona, Twitter)

 

Dvojna igra Socialnih demokratov: “žalovali” so za umrlimi za Covidom-19, obenem pa pozivali na množične protivladne demonstracije. (foto: Posnetek zaslona)

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine