16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Bi verjeli, da je poslanka izrekla toliko nesmislov?

Piše: J.S.

Priljubljeni influencer Marko Žerjal je na YouTube naložil video z naslovom Renacionalizacija Roga. Žerjal je v videu pokomentiral dogajanje v Rogu in pa tudi izjave poslanke Levica Nataše Sukič, ki je Rogovcem stopila v bran. 

“V Rogu je bilo spet veselo. Mogoče ne ravno veselo, ampak pestro. Potem, ko je Zoran Janković štiri leta nazaj grozil, da bo vrgel ven ljudi iz Roga, se je zdaj odločil, da ne bo več čakal in to je tudi naredil, kar je seveda povzročilo ogromno ogorčenja, protestiranja,” je uvodoma poudaril Žerjal.

Pokomentiral je tudi izjave poslanke Levice Nataše Sukič, ki je Rogovcem stopila v bran. Kljub temu, da so se nezakonito naselili v prostore nekdanje tovarne je Sukičeva mnenja, da so se naselili prostore Roga, ki je propadal in se ji to več kot očitno ne zdi nič spornega.

Žerjal ja na izjavo Sukičeve pripomnil: “Ja vse propada ves čas. Kaj če jaz vidim, da ima nekdo malo odrsano fasado in da ga ni doma, se lahko tudi jaz naselim notri, ker on s to bajto ne počne prav nič? Nobene dejanske logike ni za tem.”

Vir: Utrip Ljubljane

Zadnje novice

Sorodne vsebine