14.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Andrej Breznik za vsem ljudem prijazno Mestno občino Slovenj Gradec

Kandidaturo za župana Mestne občine Slovenj Gradec, podprto s podpisi volivcev, je danes vložil podjetnik Andrej Breznik, ki ga podpirata tudi stranki SDS in NSi. Kot je ob tem povedal za STA, se v boj za županski stol podaja zato, ker v občini vidi več možnosti izboljšav, zavzemal pa se bo za vsem ljudem prijazno občino.

 

“Zdaj je lepo, želimo pa si, da bi bilo še lepše,” je po vložitvi kandidature dejal Breznik, ki si bo, če bo izvoljen za župana, prizadeval za izboljšanje pogojev za gospodarstvo oz. podjetništvo, katerega del je sam že vrsto let.

Hkrati želi preprečiti beg možganov in beg mladih iz občine, zato jim je, kot pravi, potrebno ponuditi možnost zaposlitve in možnost urejanja stanovanjskega vprašanja. Kot že doslej, se bo tudi v prihodnje zavzemal za “malega človeka” in torej za izboljšanje kvalitete življenja vseh.

“Veliko je med nami obrtnikov, kmetovalcev in preprostih občanov, ki si želijo predvsem, da bi bila občina vsem ljudem prijazna,” je še dejal Breznik, ki je skupaj s podporniki poleg županske kandidature, podprte z 241 podpisi volivcev, danes vložil tudi listo kandidatov za mestne svetnike. Med drugim na listi kandidira tudi predsednik slovenjgraške območne obrtno-podjetniške zbornice Ivan Meh.

V Slovenj Gradcu so županske kandidature poleg Breznika vložili še aktualni župan Andrej Čas, ki kandidira kot neodvisni kandidat s podpisi volivcev in podporo Slovenjgraške liste za mesto in podeželje. Kandidaturo podjetnika Darka Hlupiča je vložila SNS. Kot neodvisni kandidat s podpisi volivcev kandidira tudi Tilen Klugler, ki ga pri kandidaturi podpirajo stranke SD, SMC in DeSUS ter neodvisna lista Povezujemo za SG!

Zadnje novice

Sorodne vsebine