13.9 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Aljuš Pertinač na portalu Požareport: Ljubljančanke in Ljubljančani, lepo vas prosim: Ustavite Jankovića. Ljubljana ni njegovo mesto. Je od ljudi.

To nedeljo, 18. novembra, imate zgodovinsko priložnost. Da dokončno ugotovite, da Ljubljana  ni najlepše mesto na svetu zaradi Zorana Jankovića, ampak kljub njemu. In da ga ustavite, preden bo prepozno, piše Aljuš Pertinač na portalu Požareport.

Po njegovo samo Ljubljančanke in Ljubljančani ustavijo Zorana Jankovića. »Človeka, ki je v svoji dolgoletni poslovni in 12-letni politični karieri grobo teptal, rušil in zanikal vsakršne minimalne etične, moralne, politične, pravne in poslovne standarde ter standarde elementarne poštenosti. Tu ne gre za občasne zdrse ali nepremišljena dejanja. Tu gre za človeka, ki je svojo poslovno in politično kariero (ti dve pa sta bili ves čas tudi neločljivo povezani) vse od začetka gradil na sistematičnem kršenju zakonov in drugih predpisov, poslovnih običajev, dobrih poslovnih praks in etičnega ravnanja na javni funkciji,« piše Pertinač.

Celoten tekst si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine