18.7 C
Ljubljana
torek, 27 julija, 2021

Aleš Primc v oddaji Kdo vam laže pozval k podpisu peticije v podporo vladi in napovedal shod v podporo vladi, ki bo še večji od protivladnih protestov!

V petkovi oddaji Kdo vam laže je voditelj Boris Tomašič najprej izpostavil nasprotovanje levičarskega Društva novinarjev Slovenije sodbi vrhovnega sodišča, ki je dalo prav Janezu Janši. Izpostavil je tudi, da je Janševa vlada opremo kupovala po nižjih cenah kot vlada Marjana Šarca, na kar se je Ivan Gale odzval s smešnimi in neutemeljenimi poskusi demantiranja. Tomašič je komentiral še neutemeljene napade na stranko DeSUS, ki so prišli na vrsto po napadih na koalicijski partnerici SMC in NSi ter Šarčev nastop v Odmevih, kjer pravzaprav ni odgovarjal na vprašanja, pač pa je skušal odvračati pozornost od svoje krivde za prazna skladišča opreme. Na koncu se je v studiu Tomašiču pridružil še Aleš Primc, ki je obsodil ogrožanje zdravja javnosti s strani kolesarskih protivladnih protestnikov. Pozval je k podpisu peticije v podporo vladi in napovedal še večji shod v podporo vladi.

 

V petkovi oddaji Kdo vam laže je voditelj Boris Tomašič najprej spregovoril o levičarskem Društvu novinarjev, ki se je v svoji izjavi za javnost odzvalo na sodbo vrhovnega sodišča: “Sodišče je dalo prav Janezu Janši in to že vrhovno, ne šele ustavno.” Sodišča so doslej branila revolucijo, tokrat pa so dali prav Janši in sicer glede njegove objave, v kateri je komentiral delo družbeno političnih delavk Mojce Pašek Šetinc in Eugenije Carl.

Janševa vlada kupovala ventilatorje ceneje od Šarčeve, Gale pa to že skuša demantirati
Tomašič je poudaril tudi, da je vlada Janeza Janše opremo tekom najhujše krize kupovala ceneje kot vlada Marjana Šarca še pred začetkom krize. A nato se je oglasil Ivan Gale, ki je skušal to demantirati. “V vladnem poročilu so zapisali, da je Šarčeva vlada kupila en ventilator za 49 tisoč evrov, povprečna cena ventilatorjev, kupljenih v času Janševe vlade pa je bila slabih 34 tisoč evrov. Gale tukaj dodaja, da je evropski razpis Sloveniji omogočil nakup ventilatorjev po ceni 14 tisoč evrov in to ravno v času, ko je bil z Geneplanetom sklenjen aneks k pogodbi za podaljšanje dobavnega roka,” je poročala TV Slovenija.

Več si lahko preberete TUKAJ.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine