7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Afera Šarčev vikend izlet z blondinko, ki ni njegova žena: Tu so pojasnila, omenjajo tudi družino

Še ena afera predsednika stanke LMŠ Marjana Šarca, ki vodi vlado, čeprav se bodo poslanci danes seznanili z njegovim ponedeljkovim odstopom z mesta predsednika vlade, povezana z ženskami, je danes končno dočakala njegov odziv.

Pretekli teden smo v ponedeljek Šarca povprašali po njegovi plati zgodbe ob posnetku, ki je za vikend zaokrožil po omrežju Twiiter, in prikazuje Šarca, njegovo policijsko varovanje, skupaj s službenim BMW. Posnetek naj bi nastal na Opčinah med vikendom, še bolj pa je burila pozornost blond dama, ki ni Šarčeva soproga in v kateri je večina prepoznala Janjo Zorman Macura, ki še iz časov, preden je Šarec postal predsednik vlade, velja za eno njegovih najbolj zvestih deklet, o čemer smo pisali na povezavi.

Šarec na Opčinah.
Desno gospa, ki je podobna ali je Mrakova? pic.twitter.com/iKRto0ouGj

— Igor Završnik ?? (@IgorZavrsnik) January 19, 2020

Pojasnilo kabineta predsednika vlade Marjana Šarca objavljamo v celoti.

Škandal24

Koliko ima zapis, ki so ga posredovali, zveze z vprašanji, na katera so odgovarjali deset dni, pa osvežite spomin s prebiranjem vprašanj:

  Spoštovani, na omrežju Twitter se je pojavila fotografija predsednika vlade Marjana Šarca v družbi vodje kabineta Janje Zorman Macura, na kateri je tudi službeno vozilo predsednika vlade (posnetek: https://twitter.com/IgorZavrsnik/status/1218950076774612994), zato želimo preveriti naslednje podatke:
– Ali sta bila predsednik vlade in vodja kabineta na Opčinah in kdaj natančno?
– Ali je bil z njima, poleg predstavnikov policije, še kdo?
– Ali je šlo za službeno ali zasebno pot? V kolikor je šlo za službeno pot, nas zanima, za kakšno?

Šarec je z Zorman Macurovo sicer pretekli teden preživel v Davosu, a pojansila, kakšni so stroški poti, še čakamo.

Citiramo @sarecmarjan, ki je pred leti govoril: “Baba more hitr hodt, more bit k topovska granata, mejhna pa nabita, da lahko dela.” Je na današnjem posnetku, ki ga pošilja iz Davosa, kaka taka?https://t.co/RsEJpHwpHo

— Škandal24 (@Skandal_24) January 21, 2020

V petek po povratku iz Davosa pa je moral predsednik vlade Šarec pred člani parlamentarne Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs) pojasnjevati še svojo vlogo pri zaposlitvi svoje prijateljice N.H. v nacionalni obveščevalni službi v času njegove vladavine.

Marjan Šarec pred zaslišanjem na KNOVS: “Prišel sem, ker spoštujem komisijo kot institucijo, ne pa tudi ljudi, ki sledijo tam notri. Očitno gospodje nimajo kaj pametnejšega početi v petek popoldne” pic.twitter.com/CDJLB6weSa

— Luka Svetina (@LukaSvetina) January 24, 2020

Andrej Žitnik

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine