12.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Afera rjuharice v bazenu: dolgoletni obiskovalec opisuje, kako je z bazeni v resnici

Afera rjuharice v bazenih term Vivat dobiva nove razsežnosti. Po objavi v burkinije odetih kopalcev in zgražanju javnosti, da imamo pri nas pač pralne stroje, in agresivnem odzivu direktorju term Metodu Grahu, nas je poklical do afere zvesti obiskovalec bazenov term Vivat, ki pravi, da je nad izjavami direktorja ogorčen, saj ne ustrezajo dejanskemu stanju.

 

Pravi, da je izjava direktorja Graha za nekatere medije daleč od resnice: “Edini zdraviliško-kopalni kompleks smo v Sloveniji, ki imamo za tovrstne goste ločene kopalne prostore. Pravkar pri nas dopustuje ena družina iz Savdske Arabije, članica njihove družine pa je pomotoma zašla v drug prostor, namenjen ostalim gostom.”

“Ni res, da bi imeli ločen bazen za turiste v burkinijih, res pa je, da imajo ločen bazen za starejše od 18 let. Ločen prostor je bil ob vseh mojih obiskih, tudi sam sem ga uporabljal, namenjen gostom, ki niso navdušeni nad otroškim živžavom in se raje kopajo v miru,” pripoveduje.

Napotil nas je tudi na spletno stran omenjenega hotela. Da potrjuje njegove in ne besed direktorja Graha, pa se lahko pripričate v nadaljevanju. Obljavljamo posnetek spletne strani, kjer so opisani bazeni. Prepričate se lahko, da imajo ponudbo za nudiste, ne pa tudi za goste, ki se okopajo oblečeni.

Več o tem TUKAJ.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine