10.3 C
Ljubljana
nedelja, 17 oktobra, 2021

Zmagovalec Kmetije že znan, gledalci ponoreli: Se vi delate norca iz nas, sramota za POP TV!

Luki Lampretu je uspelo v spretnosti in v moči premagati Reneja Šantića, ki je bil ob porazu bridko razočaran. Luka se bo tako v superfinalu z Janom Klobaso boril za glavno nagrado in naziv zmagovalec Kmetije 2019.

Luka se je po veliki zmagi veselil: »Zmagal sem, meni se je želja uresničila. Pa še z dvojčkoma sem v superfinalu, točno to, kar smo planirali od samega začetka. Prvič se na tem posestvu čuti res tista pozitivna energija, veselje. Čaka nas širni svet.«

Potem so svoje povedali gledalci:

–Zakaj je Luka mel 2 boja v enem dnevu ?? In to superfinalni boj !! No saj to je blo najvrjetneje takticno speljano za dobroprit dvojckoma. Ce bi blo pa obratno bi se pa ze dvojcka bunlaa !! Katastrofa !!!

–Kaj nas to sprašujete, če je tudi finalna oddaja naprej posneta in že dolgo vemo, da ste že v startu določili zmago Klobasam. Vseeno sem mislila, da bo vsaj finale pošten, pa ni bil. Fuj vas bodi, najslabša kmetija do sedaj !

-Mislim haloo pa se vi norca delate iz nas gledalcev??? Kot da se neve oz VI ste že od začetka vedeli kdo je zmagovalec. Poden od podna.

-Sej se že ve vse odigrano v naprej.. Čim večji gnoj si in takticar in zmagaš.. Sramota za POPTV. Delo na kmetiji ni vrednota temveč taktika in lenoba in si nagrajen. FUJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine