-1.1 C
Ljubljana
torek, 25 januarja, 2022

Zmago Jelinčič Plemeniti je izvedel, da ima Monika ljubimca, ko je za Božič 2017 pustila družino in odpotovala v Španijo

Postopek ločitve in delitve premoženja med Zmagom Jelinčičem Plemenitim in do nedavnega njegovo Moniko bo očitno še zelo vroče.

Po poročanju portala Žurnal24 se je zakon začel krhati že leta 2017, ko se Monike ni smel več niti dotakniti, zato meni, da je takrat začela svojo afero z Rokom Mikličem. Še posebej zato, ker je tisto leto za Božič Monika odpotovala z njim in padalskimi kolegi v Španijo.

Ko ji je Zmago očital, da tako ne bo več šlo in da si želi, da so za praznike skupaj doma, je Monika za Božič 2018 res ostala doma, a je odpotovala za novo leto in se sploh ni javljala na telefon, poroča Žurnal24.

Čeprav je vedel, da ga vara, ni najel detektiva. Taka naj bi pač bila. Kako ne bi vedel, če pride domov iz postelje ljubimca, je dejal Zmago, ki je z Moniko bil 16 let, spoznala pa naj bi se na zabavni prireditvi v ljubljanskem Turistu, po katerem sta kasneje preživela romantične dni v Parizu.

Jelinčič naj bi Moniki že leta 2017 rekel, da lahko gre, toda še prej naj podpiše, da mu vrača darilo v 0,67 milijona evrov vrednosti, kar ji je podaril leta 2011 za nakup parcele v bližini Kopra. Vse skupaj se je nato vleklo do junija letos, ko je Monika Zmaga povabila na večerjo v Intercontinental  in mu povedala, da se domov ne vrača več in da gre drugam, kjer ima svoje stanovanje, poroča Žurnal24 in dodaja, da Zmago sumi, da je bilo vse skupaj načrtovano.

Zadnje novice

Sorodne vsebine