10.3 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Ženska v Sibiriji zabodla nekdanjega moža in nato ob krvavečem pozirala na fotografijah na družabnih omrežjih!

Ženska v Sibiriji je v pijanem pretepu z nožem v samoobrambi v trebuh zabodla nekdanjega moža in je nato namesto da bi poklicala policijo raje delila slike dejanja na družabnih omrežjih.

Ženska, ki so jo mediji identificirali kot Olgo, je v sibirskem mestu Surgut zabodla svojega nekdanjega moža, potem ko je med njima po pisanju RT prišlo do fizičnega obračuna.

Njen nekdanji mož Oleg naj bi jo potem, ko sta bila oba pijana in se začela prepirati, začel daviti, zaradi česar ga je Olga z nožem zabodla v trebuh. Sledil je pretresljiv obrat, saj je namesto da bi o dogajanju obvesila policijo, raje pozirala ob na tleh krvavečem bivšem možu in fotografije objavila na družabnih omrežjih.

Dve leti stara hčerka
“Fantje, z nožem sem zabodla nekdanjega moža. Za tri ure so me odpeljali na urgenco. Šele sedaj sem se očistila vsega. Videti je, da sem prava zver,” je svoje občutke Olga delila na družabnih omrežjih. Z zabodenim Olegom imata dve leti staro hčerko, zaradi česar naj bi jo ruske oblasti izpustile na svobodo v zameno za podpisano izjavo, da ne bo zapuščala kraja bivanja.

Njen nekdanji mož je potreboval nujno medicinsko pomoč, a je preživel. Dogodek je zbudil tudi veliko pozornosti na družabnih omrežjih. “Ta je nora,” “O Bog, kaj se dogaja!” in “Upam, da jima socialna odvzame otroka”, so pisali ogorčeni posamezniki. Nekaterim je bilo slabo ob pogledu na sliko, kjer je pozirala, in jo označili za duševno nestabilno. Vsekakor pa se lahko strinjamo s komentatorjem, ki je celoten dogodek povzel z besedami: “Temu svetu se je zmešalo!”

Ivan Šokić/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine