15.3 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Zdolgočaseni športniki objavljajo svoje gole posnetke na družbenih omrežjih, ljudje pa se zgražajo

Karantena zaradi koronavirusa je očitno pri nekaterih športnikih že pustila posledice, ki so vidne – in to vsem na očeh, saj objavljajo svoje gole posnetke. Če že ne morejo pritegniti pozornosti s športnimi rezultati, jo bodo očitno s telesom. A kaj, ko se velik del javnosti nad njihovim početjem zgraža, češ, mi nočemo vaše gole kože, mi hočemo vaše samozavedanje. 

 

Najprej je družbena omrežja preplavil izziv, v katerem morajo nogometni milijonarji, med njimi Lionel Messi, poklicati drug drugega in se “nominirati” za  brcanje rolice papirja namesto žoge, medtem ko je ostali svet divjal po raznih supermarketih in panično nakupoval toaletni papir, da bi si v času pandemije naredil zalogo. A očitno pri nekaterih športnikih velja, da je zabava pred resnostjo situacije.

https://www.instagram.com/p/B97YU3igUlC/

Slavni športniki pa so sedaj odprli vrata v svojo zasebnost še čisto na novem nivoju. Russia Today (TUKAJ) piše, da so začeli zdaj še svoj “slačišov” za štirimi stenami. Ki pa seveda ni prav nič zaseben, saj svoje gole fotografije nato delijo na družbenih omrežjih, kjer jih nato vidi cel svet. Naši priljubljeni obrazi s športnih terenov so se torej odločili, da odvržejo prav vse krpice in se osvobodijo vseh zadreg. A kaj, ko med širšo javnostjo, ki trepeta pred svetovno pandemijo, niso naleteli na takšen odziv, kot so upali.

UFC borka Paige VanZant je tako objavila serijo fotografij, na katerih je s svojim partnerjem popolnoma gola. Seveda je poskrbela, da so najbolj intimni predeli telesa prepuščeni domišljiji vsakega posameznika:

Paige VanZant. Foto: instagram

Paige VanZant. Foto: instagram

Paige VanZant. Foto: instagram

Paige VanZant ne razkazuje le svoje prostorne hiše, ampak tudi mišice. Samo poglejte, kako je močna:

Paige VanZant. Foto: instagram

Očitno pa se ne drži prehrane vrhunskih športnikov, saj pri njej doma najdemo tudi čips in alkohol:

Paige VanZant. Foto: instagram

Popolnoma se je v času karantene sprostila tudi nekdanja vrhunska teniška igralka, danes 40-letna Ashley Harkleroad. Objavila je popolnoma golo črno-belo fotografijo sebe, ob tem pa zapisala, da varčuje pri nakupih oblačil:

A očitno šala marsikomu ni bila smešna, predvsem tistim ne, ki so v času koronakrize ostali brez službe in s tem prihodkov. Oni bodo dejansko goli in bosi. Poleg tega so jo napadli tudi tisti, ki se zaradi skrajnih ukrepov soočajo s krčenjem stroškov in trepetajo pred napovedanim svetovnim gospodarskim zlomom zaradi koronavirusa.

Na družbenih omrežjih pa se je sprostila tudi profesionalna igralka golfa Paige Spiranac, ki na fotografijah in posnetkih izpostavlja svoj bogat dekolte.

Očitno so nekateri športni zvezdniki svetlobna leta od krute resničnosti, ki jo ta čas preživljajo navadni Zemljani. Omenjeni medij piše, da si ta trenutek nihče ne želi gledati seksi fotografij zvezdnikov in njihovega razkazovanja, kaj vse počnejo v vilah, vrednih na milijone dolarjev, medtem ko se velika večina lahko razveseli že sprehoda do trgovine. Zaključuje, da je sporočilo za te športnike, s strani mnogih: ne potrebujemo vaših vadb in poskusov, s katerimi mamite oboževalce. Seksi posnetki in lahke fotografije pač ne pripomorejo k temu, da bi pomirili milijone ljudi, ki živijo v utesnjenih razmerah, imajo finančne in duševne težave, nekateri celo ne smejo biti prisotni pri pokopu najožjega družinskega člana. Vendar pa je malo verjetno, da bodo ti športni zvezdniki slišali resnico, saj živijo v milnem mehurčku.

Marjanca Scheicher

Zadnje novice

Sorodne vsebine