8.2 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Vsakodnevno meditira ne glede na kraj in čas

Pevka Alya se trenutno mudi v Dubaju, kjer si je vzela čas zase. Energična pevka je namreč v zadnjih letih prišla do pomembnega spoznanja.

Simpatična pevka Alya (36) se je z glasbo začela ukvarjati že zelo zgodaj in kmalu postala najstniška zvezda, znana po svojih divje roza laseh in energičnih nastopih. »Kot otrok sem bila zelo dejavna, zato sem bila v športu, v glasbeni šoli, imela sem svojo plesno skupino in še vedno sem takšna,« pravi Alya. »Z leti pa sem se uspela toliko poglobiti vase, da v sebi ne nosim več nemira. Sem bolj umirjena.« K temu prispeva tudi meditacija, saj meditira vsak dan, kakor je pokazala tudi na fotografiji s počitnic v Dubaju, kamor je odšla, da bi si vzela nekaj časa zase. Alyi je namreč v zadnjem letu uspelo zavzeti hrvaški trg, kjer je zelo priljubljena, zdaj pa se je prvič znašla med nominiranci za prestižne regionalne glasbene nagrade MAC (Music Awards Ceremony), prireditev bo konec meseca potekala v Štark Areni v Beogradu. V kategoriji najboljše pop pesmi se je s svojim hitom Sedam dana na moru znašla v družbi Doris Dragović, Danijele Martinović in Antonije Šola, če naštejemo le nekaj regionalnih glasbenih zvezd.

Alya se je po zdravstvenih težavah, ki jih je imela pred nekaj leti, posvetila zdravemu in umirjenemu načinu življenja. Izvira iz športne družine, dolgo časa je bilo jezdenje njen šport. »Zdaj bolj prisegam na jogo, jogging in hitro hojo, saj se ob teh dejavnostih počutim odlično, seveda pa to ne pomeni, da se ne bom nikoli več zavihtela v sedlo,« z nasmeškom pove pevka in poudarja, da je zelo pazljiva tudi pri prehrani. »Ne izpuščam obrokov in gibljem se, ko mi to ustreza. Ugotovila sem, da sem bila prepričana, da je treba za dober videz in za uspeh garati in da lahko rezultat dosežeš le z agresivnimi pristopi, a to ne drži. Vsak naj se sicer ravna po svojih načelih in vsakemu ustreza kaj drugega, sama pa sem ugotovila, da sem dosti bolj srečna, če uberem bolj nežen pristop, saj se tako bolje počitim in si tako tudi pokažem, da se imam rada.«

ej/svet24

Zadnje novice

Sorodne vsebine