6.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

(VIDEO) Zmagovalka Eme Ana Soklič predelala svojo skladbo “Voda” – vas zanima, kako izgleda sedaj?

Ker letošnji Eurosong zaradi koronavirusa odpade, se bo tudi skladba “Voda” letošnje zmagovalke slovenskega izbora Ane Soklič ne bo predstavila mednarodni javnosti.
 
Je pa Sokličeva predelala svojo skladbo. “Ob tej priložnosti bi se želela še enkrat zahvaliti vsem, ki ste pripomogli, da so se delci svetlobe na vodni gladini zasvetili v njihovi najdragocenejši teksturi. Hvala Ti, Bojan Simončič Simm za dolgoletno nesebično predanost, tebi, dragi Ziga Pirnat za plašč ljubezni, ki si ga ovil okrog skladbe in s tem premagal ves mraz, hvala Željko Mladenović za vso potrpežljivost in vedno lepo energijo in najlepša hvala Den Baruca za lyric video, kateri me bo v sebi še dolgo grel. Hvala ekipi RTV Slovenija in EMA – Eurovision Slovenia za vso podporo! Uradni video sledi v bližnji prihodnosti!” je ob novi različici Vode zapisala Ana.

Najverjetneje bodo morali vsi tekmovalci letošnjega odpadlega Eurosonga morali sprejeti dejstvo, da z njihovim nastopom tudi prihodnje leto ne bo nič, saj bo potrebno takrat izbrati nove predstavnike. Razen če se bodo na EBU odločili drugače.

 
Skladbo si lahko poslušate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine