9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

VIDEO: Srednješolki sta se stepli, ostali snemali in »navijali«! Bolje bi bilo, če bi svojo energijo uporabili za kaj bolj koristnega!

Portal dolenjskanews.com je objavil primer nasilja med vrstniki v Novem mestu; te dni je v neposredni bližini ene izmed novomeških izobraževalnih ustanov, športnega parka in trgovskega središča v dolenjski prestolnici zavrela kri dvema mladima dekletoma.

Kot poroča omenjeni dolenjski portal sta si srednješolki skočili v lase, med njima se je vnel grob pretep. Ostali njuni vrstniki so dogajanje snemali z mobilnimi telefoni ali pa dogajanje spremljali v ozadju. Da bi dekleti ločilo, se je opogumilo le eno dekle, ki pa je tudi samo prestreglo nekaj udarcev. Na koncu so vse tri obležale na tleh…

Posnetek se širi med slovenskimi, zlasti dolenjskimi uporabniki spletnih omrežij, vrstijo se komentarji z neprimerno vsebino. Ob tem se postavlja vprašanje, kje so bili vzgojitelji, ali starši. Vsekakor posnetek spominja na pretepe, ki jih pogosto lahko vidimo na tujih socialnih omrežjih.

Ja, morda pa bi bilo dobo, če bi punci vpoklicali v Slovensko vojsko, saj imata očitno veliko energijo. Tam bi svojo energijo lahko dobro sproščali. Če ne drugje pa pri varovanju naše južne meje…

Posnetek si lahko ogledate tukaj!

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine