18.8 C
Ljubljana
torek, 25 junija, 2024

(VIDEO) Saj ni res, pa je! Razkrito, zakaj je Urška Klakočar Zupančič pela na proslavi na Koroškem!

Piše: Mravljišče.si

Sobotna proslava ob obletnici zadnjih bojev druge svetovne vojne na slovenskih tleh na Poljani pri Prevaljah je postregla z zares nenavadnim pevskim vložkom slavnostne govornice, predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič. 

Če je njen strankarski šef Robert Golob še pred volitvami energično zatrjeval, da ljudje plešejo, pa za Urško velja, da rada poje. Uspelo ji je zapeti skladbo o Titaniku (TUKAJ), tokrat pa je ponudila naslednji pevski vložek:

No, res je, da je Urški nekoliko ponagajal posluh, ker ni imela glasbene spremljave, zato nas je še toliko bolj zanimalo, zakaj se je lotila takega podviga. Odkrili pa smo nekaj neverjetnega. Med udeleženci je bil namreč (pod krinko) tudi odposlanec britanskega veleposlaništva v Ljubljani, kar je že skoraj tradicija, saj ima borčevska zveza Britance za velike prijatelje, odkar so leta 1945 v roke partizanom vrnili ujetnike s Koroške. No, omenjeni uslužbenec veleposlaništva je vse skupaj snemal z mobilnim telefonom, posnetek pa takoj poslal v London…

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine