8.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

(VIDEO) Poglejte te posnetke zmedene Violete Tomić: “Za sedem in proti šest…A jih je res sedem članov? LMŠ, SMC, sori…ta imena mi ne grejo tok, veš.”

Uporabniki družbenih omrežij se navdušujejo nad zmedenostjo predsednice odbora za kulturo DZ Violete Tomić, ki prihaja iz vrst skrajne Levice. Med drugim ni znala prešteti poslancev, prav tako pa ji ni šlo dobro z imeni strank.

 

Odbor Državnega zbora za kulturo RS je v četrtek dobrih šest ur razpravljal, kot pravijo, o “posledicah madžarskega financiranja slovenskih medijev, povezanih s stranko SDS.” Sejo so sklicali na zahtevo poslancev Šarčeve LMŠ, razprava pa se je nato razširila na lastništvo številnih slovenskih medijev. Ob koncu so med drugim pozvali pristojne organe, naj raziščejo tokove financiranja medijev. Očitno je v naši državi velika težava, če si dva medija drzneta pisati drugače kot mainstream mediji.

Violeta Tomić se je popolnoma osramotila
Največ pozornosti pa je pritegnila predsednica odbora Violeta Tomić iz vrst ekstremistične Levice, ki je bila očitno tako zmedena, da sploh ni vedela, kaj se dogaja, kot lahko vidite na priloženem videoposnetku, ki že navdušuje uporabnike družbenega omrežja Twitter.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine