7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

(VIDEO) Poglejte si, kakšne prostore si kupuje elita v podzemnem bunkerju zaradi strahu pred nemiri in vojnami; nekateri stanejo celo 3 milijone dolarjev

Člani družbene elite kupujejo prostore v luksuznem podzemnem bunkerju za preživetje, odporne celo na bombe, saj se bojijo množičnih državljanskih nemirov, ki se kažejo na obzorju.

 

Vivos, podjetje, ki stoji za izgradnjo tega kompleksa, pravi, da so stavbe namenjene za »zaščito visoko vrednih posameznikov« v primeru apokaliptičnega scenarija, v katerem »bodo milijoni izginili ali še huje, se bodo morali boriti za preživetje kot žrtve«.

Največji objekt, imenovan Europa One, se nahaja v Nemčiji in je »eden najpomembnejših utrdb in masivnih podzemnih zaklonišč za preživetje na Zemlji, globoko pod apnenčasto goro« in »varno zavarovan pred javnostjo, za zaprtimi in zavarovanimi zidovi, z neprebojnimi vrati«.

Novinarka Lynn Parramore je dejala, da je obiskala tudi druge bunkerje na drugih lokacijah, kot je Indiana, ki se nahaja v nekdanji komunikacijski ustanovi še iz časa hladne vojne.

»Bunker, zgrajen v času hladne vojne, vzdrži 20 megatonske eksplozije in se razprostira na več kvadratnih kilometrih, podzemni kompleks pa lahko sprejme do 80 ljudi, za čas enega leta popolnega samostojnega preživetja brez potrebe po izhodu na površje«, pravi promocijski oglas za bunker na spletni strani Vivos.

Glavna prodajna moč podjetja Vivos je lokacija objekta, ki je »na varni razdalji od Novega Madrida in je zato dobro skrivališče za pobeg pred dogodki, kot je cunami«.

»Ko hodite po bunkerju, se počutite, kot da ste v zelo lepem hotelu. To je za bogate ljudi, ki so zaskrbljeni zaradi različnih katastofalnih scenarijev nesreč, a skupni imenovalec med njimi je strah pred državljanskimi nemiri, strah pred uporom ostalih 99-odstotkov ljudi. Cena za enoto v nekaterih podzemnih zakloniščih, ki zagotavljajo letno oskrbo s hrano in vodo, se začne pri 35.000 dolarjev, a tisti najbolj razkošni, se prodajajo za celo 3 milijone dolarjev,« je dejala Parramoreva.

»Nobenega zagotovila ni, da se bo naša rasa nadaljevala, zato je naša odgovornost, da storimo vse, kar je v naši moči, da preživimo, «opozarjajo na spletni strani Vivos in vabijo elito, da se obrnejo na njih za nadaljnje informacije.

Povezava na VIDEO PODJETJA VIVIOS.

Zadnje novice

Sorodne vsebine