6.4 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

(VIDEO) Igralko, ki je opozarjala, da ljudje ne nosijo mask, napadel sredi ceste: Naduta ku***!

Igralka londonskega West Enda Corrine Priest je objavila posnetke, na katerih je videti, kako ji sledi in napada neznani moški, ki je po telefonu slišal, kako se njena mati pritožuje nad ljudmi, ki na podzemni železnici ne nosijo mask. Moški je igralko žalil medtem ko ji je sledil vse do doma s postaje Hendon v Londonu. Ona je imela ves čas kamero mobilnega telefona, zato je snemala njegove žalitve.

 

V Londonu je nošenje mask v javnem prevozu obvezno od 15. junija. Ko se je materi pritožila, da preostali v metroju niso v maskah, se je moški očitno počutil tako prizadetega, da je vpil: »Ti si gnusna mala življenjska oblika.« »Sledi mi, ne vem, kaj naj storim,« je Corrine povedala pred kamero. Potem se je obrnila k moškemu in mu rekla, da ne želi težav. »Strašljivo, kaj? Jaz sem strašljiv človek,« je nadaljeval, na kar ga je opomnila, da jo je poklical naduta ku***. »No, tako se obnašaš,« je odvrnil.

Posnetek postal viralen

Corrine je posnetek objavila kmalu po besednem napadu. »Zgodilo se je zato, ker sem ženska in ker sem bil sam. On je odšel, misleč, da me je naučil lekcijo, ni se niti opravičil. Bodite varni, zunaj je veliko čudakov,« je dejala ob posnetku, ki je povzročil jezo uporabnikov družbenih omrežij.

Več TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine