16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

[Video] Ekosocialistična propaganda zlorabila otroke, ki so prepevali: Moja babica je stara okoljska svinja!

Ekosocialistična propaganda presega vse meje, nemška televizija WDR je namreč pričela spodbujati tudi sovraštvo do starih staršev, pri tem pa so grobo zlorabili otroke, ki so prepevali: “Moja babica je stara okoljska svinja!” Videoposnetek je televizija po kritikah odstranila s svojih spletnih strani, da gre za resno zadevo pa priča tudi to, da se na koncu pesmi pojavi glas Grete Thunberg, ki babici sporoči, da se “ne bo izmuznila.” Za ogorčenje so poskrbeli tudi na nemški strani Fridays for Future, kjer so dan pred božičnim večerom zapisali: “Zakaj se z nami še vedno vsako leto pogovarjajo stari starši? Kmalu jih ne bo več.”

V Nemčiji je v teh dneh izbruhnil škandal, ki je razburil še tako okoljsko osveščene državljane. Televizija Westdeutscher Rundfunk iz Kölna je namreč v okviru svojega drugega programa v namene ekosocialistične propagande grdo zlorabila otroke z namenom njihove indoktrinacije, s čimer so tokrat presegli vse meje dobrega okusa.

V klasično otroško pesem na žaljiv način vdelali ekosocialistično propagando

Klasično otroško pesem z naslovom Meine Oma fährt im Hühnerstall Motorrad (Moja babica se z motorjem vozi po kokošjem hlevu) so priredili tako, da vsebina ustreza naslovu Meine Oma ist ‘ne alte Umweltsau (Moja babica je stara okoljska svinja), besedilo pa se glasi sledeče: “Moja babica vozi motor, motor, motor po kokošjem hlevu. To je tisoč litrov bencina vsak mesec. Moja babica je stara okoljska svinja!” Kako je videti, ko prilagojeno pesmico zapojejo otroci, si lahko ogledate v nadaljevanju, na priloženem videoposnetku TUKAJ.

V imenu varovanja okolja so pričeli spodbujati k sovraštvu do starih staršev

Naslednji verzi se glasijo sledeče: “Moja babica pravi, da je vožnja z motorjem kul, kul, kul. Uporablja ga tudi kot voziček v domu za ostarele. Moja babica je stara okoljska svinja!” In: “Moja babica se odpelje s terencem k zdravniku, k zdravniku, k zdravniku. Prehiti dva dedka s hoduljama. Moja babica je stara okoljska svinja!” In še: “Moja babica si spraži meso vsak dan, čop, čop, čop. Meso v diskontu ne stane skoraj nič. Moja babica je stara okoljska svinja!” Navedeno pa še ni vse: “Moja babica ne leti več, je očiščena, očiščena, očiščena. A zdaj gre namesto tega desetkrat letno na križarjenje. Moja babica je stara okoljska svinja!”

Foto: posnetek zaslona

Za konec se sliši glas iztirjene Grete, ki namiguje na evtanazijo

Kot so navedli pri Frankfurter Allgemeine Zeitung, pa prav zadnji stavek minuto in pol dolgega posnetka jasno kaže na to, da ne gre za neokusno komedijo ali pa satiro, pač pa je vse skupaj bolj resno. Sliši se namreč jezen glas iztirjene Grete Thunberg, ki sporoča babici: “Ne bomo dopustili, da se boš izmuznila!” So s tem morda namignili celo na evtanazijo?

Več si preberite TUKAJ.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine