5.8 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

V talentih spet tekle solze

Četrta avdicijska oddaja šova Slovenija ima talent je postregla z izvrstnimi nastopi, od akrobatov, plesalcev do pevcev, ki so popolnoma navdušili.

Oče in hčerka, Anže in Ronja Štrukelj Kreč, sta denimo plezala po trakovih in izvajala vratolomne točke. “Gre za družinsko tradicijo, ki bi jo rada delila z ostalimi,” je povedala najstnica Ronja, ki je dokazala, da je njun nastop zelo drugačen in nekaj posebnega. S svojim talentom sta Ronja in Anže dokazala, da sta nekaj več, zato jima je Ana Klašnja namenila četrti zlati gumb, ju zasula z zlatimi lističi in poslala naravnost v polfinale.

Žiriji pa se je predstavil še pevec Toni, ki sliši na ime ionT, prihaja pa z Majorke. Zaljubljen je v Slovenko Mašo in prav ona ga je prijavila v šov talentov. Kot glasovni imitator je zapel venček svetovnih uspešnic, pri tem pa spreminjal glasove, od Tine Turner do Grege Skočirja iz Big Foot Mame do imitiranje Marjetke in evrovizijskega nastopa Maraaye. Karizmatični Španec, ki ga je na odru presenetila tudi njegova draga Maša, je dobil štirikrat ja in stoječe ovacije.

Škandal24

Zadnje novice

Sorodne vsebine