11.2 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

V Nemčiji dvakrat ujeli osemletnika za volanom materinega golfa

Nemška policija je dvakrat v enem tednu dobila osemletnika za volanom. Z materinim golfom je sredi noči brzel skozi središče Dortmunda, sicer kar 50 kilometrov stran od njegovega doma v kraju Soest. Policiji je povedal, da se je zgolj hotel “malce zapeljati naokoli”.

Priče so po poročanju nemške tiskovne agencije dpa povedale, da je deček vozil precej pogumno in prevozil tudi več rdečih luči.

Prvič so ga ujeli prejšnjo sredo. Policijo je nanj opozorila prestrašena mati. Deček je tedaj povedal, da se je nekoliko ustrašil, ko je dosegel hitrost 140 kilometrov na uro, zato je avto ustavil. Policija pa ga je potem skupaj z materjo kmalu našla.

A v petek se je ponovno podal za volan. Tokrat je vozil celo s hitrostjo 180 kilometrov na uro in zaradi prehitre vožnje so ga posneli tudi na radar.

A ta vožnja se ni končala srečno. Na avtocesti proti Kölnu se je zaletel v parkirano prikolico. K sreči se ni poškodoval, je pa avto dodobra uničil. Njegovih avantur na cesti je tako verjetno za nekaj časa konec.

Zadnje novice

Sorodne vsebine