22.2 C
Ljubljana
torek, 23 julija, 2024

V kinematografe prihaja akcijska shrljivka Očiščenje za vedno

To poletje bo precej drugačno, saj bodo vsa pravila, ki so veljala do sedaj, prekršena. Sekta plenilcev se namreč odloči, da se dovoljeno očiščenje, ki traja 12 ur, ne zaustavi, temveč se nikoli ne konča v novi akcijski srhljivki Očiščenje za vedno.

Novi del je režiral Everardo Gout, scenarij pa napisal ustvarjalec franšiže James DeMonaco. Film so producirali ustanovni producenti franšize – Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ter dolgoletna partnerja James DeMonaco in Sébastien K. Lemercier.

Zgodba:

Po rekordnem uspehu iz leta 2018 z delom Prvo očiščenje franšiza produkcijske hiše Bloomhouse stopa na povsem nov teritorij, saj se člani podzemnega gibanja, ki niso zadovoljni z nočjo anarhije in umorov enkrat na leto, odločijo, da prehitijo Ameriko s kampanjo zločina in pokola. Nihče ni več varen.

Adela (Ana de la Reguera, Cowboys & Aliens) s svojim možem Juanom (Tenoch Huerta, Days of Grace) živi v Teksasu, kjer Juan dela na ranču pri bogati družini Tucker. Juan navduši glavo družine Caleba (Will Patton, Noč čarovnic), kar pa zaneti ljubosumje Calebovega sina Dylana (Josh Lucas, Izzivalca).

Jutro po očiščenju zamaskirana tolpa morilcev napade družino Tucker – med njimi Dylanovo ženo (Cassidy Freeman, HBO-jevi The Righteous Gemstones) in njeno sestro (Leven Rambin, Igre lakote) ter prisili obe družini, da se združita in udarita nazaj, ko država zaide v kaos in ZDA pričnejo razpadati.

IGRALSKA ZASEDBA: Ana de la Reguera, Tenoch Huerta, Josh Lucas, Cassidy Freeman, Leven Rambin, Alejandro Edda in Will Patton

REŽIJA: Everardo Gout

SCENARIJ: James DeMonaco

PRODUCENTI: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, James DeMonaco, Sébastien K. Lemercier

IZVRŠNI PRODUCENTI: Marcei A. Brown, Everardo Gout, Jeanette Volturno

ŽANR: akcijska srhljivka

Na voljo je PRVI NAPOVEDNIK, akcijska srhljivka OČIŠČENJE ZA VEDNO pa ob ugodnih epidemioloških razmerah na redni spored v kinematografe prihaja 1. JULIJA 2021.

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Karantanija Cinemas

Barbara Snoj | PR Manager
[email protected], 041 241 778

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine