19.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Umrl zvezdnik Seinfelda Jerry Stiller

V 93. letu je umrl ameriški komedijant Jerry Stiller, ki je najbolj znan po vlogi v priljubljeni seriji Seinfeld, sicer pa je v dolgoletni karieri zaigral v več kot 100 vlogah. Novico o smrti je preko Twitterja potrdil njegov užaloščeni sin, prav tako znani komik Ben Stiller. “Bil si izjemen oče in dedek ter predan mož,” je zapisal.

Jerry Stiller se je rodil 8. junija 1927 v New Yorku in je dolga leta z ženo Anne Meara deloval v skupini Stiller & Meara, navaja britanski BBC. Poleg v izjemno priljubljeni nadaljevanki Seinfeld, v kateri je med letoma 1993 in 1998 večkrat nastopil kot Frank Costanza, oče Seinfeldovega prijatelja Georgea (Jason Alexander), je bil mnogim poznan tudi iz serije Domače kraljestvo.

Prav tako je Jerry Stiller v več filmih nastopil s sinom Benom. Med drugim v Zoolanderju in njegovem nadaljevanju Zoolander 2, ter v filmu Sedem dni skomin. Zaigral je tudi v filmu Lak za lase iz leta 1988 ter se pojavil v njegovi sodobnejši glasbeni priredbi iz leta 2007, še piše BBC.

Po podatkih za film specializiranega portala IMDb je Jerry Stiller v dolgoletni karieri nastopil v več kot 100 produkcijah, tuje agencije pa navajajo, da je med njimi več kot 50 filmskih vlog.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine