10.9 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Učiteljice Severininega sina vlekle za roke in zagrnile zavese v razredu

Nočna mora Severine Kojić se je začela, odkar se je leta 2012 razšla z nekdanjim partnerjem in očetom svojega sina Milanom Popovićem, in je prišla tako daleč, da je pevka ravnateljico, učiteljice in sosede prijavila policiji, je Severina razkrila na novinarskikonferenci, o kateri je poročal hrvaški Jutranji list.

Tudi šola je Severino kar desetkrat prijavila zaradi zanemarjanja otroka, ker ga menda ni prišla pravočasno iskat v šolo. Severina je prepričana, da ravnateljica šole njenega sina drži s Popovićem, ker naj bi ta doniral sredstva za šolsko igrišče. Severina je razložila, da šoli lahko oddaš seznam ljudi, ki po pouku prevzamejo tvojega otroka, če ga ti ne utegneš, a da zanjo očitno to pravilo ne velja. Povedala je, da tudi sama, tako kot nekatere druge zaposlene mame, sina ne more vedno prevzeti v šoli ob treh popoldne, vendar šola na to odgovarja, da so otroci pri njih lahko do petih popoldne.

Do incidenta je prišlo, ko je Aleksandra v šolo prišel iskat Severinin mož in dečkov očim Igor Kojić. Ker se Milan s tem ne strinja, ga učiteljica niso želele predati. Dečka so menda vlekle za roke in ramena, ko je ta želel z Igorjem, ter zagrnile rolete, da deček skozi okno ne bi videl očima. Igor je poklical policijo in odvetnika, a mu šola otroka še vedno ni hotela predati. Aleksandar pa po tem dogodku ne želi več v šolo, je Seve pojasnila na novinarski konferenci. Otrokov oče je bil v času incidenta službeno odsoten. bil je na Cipru.

Več na POVEZAVI.

Zadnje novice

Sorodne vsebine