14.5 C
Ljubljana
sobota, 28 maja, 2022

Uau, ste videli, kaj je uspelo pevki Saši Lendero?

Piše: C. R.

Vse več je govoric o tem, da bosta znana pevka Saša Lendero in njen partner Miha Hercog po dobrih dvajsetih letih skupne hoje končno stopila pred oltar. Vendar…

No, Saša je priznala, da sta poroko odpovedala. Menda pred časom, zaradi krize v razmerju. Potem pa sta idejo spet obudila. A to še ni vse. Saša si želi, da bi tudi njen Miha zbral pogum in tudi sam začel javno nastopati kot pevec.

“Zdaj pa jaz prav rabim vašo pomoč!  Že 20 let, odkar sva skupaj, Mihca prosim, naj posname kakšno pesem. Ko sem ga prvič slišala peti sem doživela nekaj, kar nikoli prej in tako zelo rada bi, da njegov prelepi glas pride v svet. Ampak on vedno najde tisoč izgovorov, zakaj ne. Tule je pesem, ki sva jo napisala skupaj, zaenkrat še kot nenarejen demo v improvizirani angleščini. Seveda bi jo naredila v slovenskem jeziku. Kaj pravite vi? Kajne, da bi bilo lepo, če bi tale glas lahko kdaj slišali tudi na radiih? Vaše komentarje bom Mihcu prebrala in morda tokrat prepričevanje le uspe! Hvala že v naprej!,” je zapisala na facebooku 15. marca.

Včeraj pa je zapisala: “Jaz sem tako vesela!  Hvala, hvala, hvala vam za pomoč!  Mihov posnetek petja sem poslala med vas, da mi ga pomagate prepričati, naj vendarle posname in izda kakšno pesem. Vaše vzpodbude so bile neverjetne! Res čarobne in čudovite! Kar 9.000 všečkov ste mu poslali, 2.000 si vas je vzelo čas in komentiralo njegov posnetek s prelepimi besedami in vtisi, 110.000 vas je zavrtelo posnetek in prisluhnilo. Ne vem , kaj naj rečem – razen ŠE ENKRAT HVALA IZ VSEGA SRCA! … in naj vam prišepnem… Miha je bil čisto iz sebe od presenečenja in veselja. Aranžma za pesem že delamo in besedilo tudi!  Zlati ste!!!”

Torej, očitno se nam obeta pevski duet Saša & Miha. Bosta prvič skupaj zapela na poroki?

Sorodne vsebine