15.9 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

Totalno bizarna domislica vodstva berlinskega živalskega vrta: pingvinjemu »gejevskemu« paru dali v posvojitev – jajce! In bistvo? Propaganda in širjenje LGBT agende med otroci!

Homoseksualni par cesarskega pingvina v berlinskem živalskem vrtu se, potem ko mu je tamkajšnje osebje dalo “v posvojitev” jajce, pripravlja na starševstvo, poroča STA.

 

Če pingvinoma uspe dobiti naraščaj, bi to bil prvi tak primer v tem živalskem vrtu, ne pa tudi v svetu. Oktobra lani sta se naraščaja razveselila pingvinja samca v sydneyjskem živalskem vrtu, še poroča omenjena agencija. “Samca se obnašata kot prava starša, izmenjujeta se pri gretju jajca,” je v petek povedal tiskovni predstavnik živalskega vrta Maximilian Jäger.

Bodoča starša Skipper in Ping ostajata ves čas tesno drug ob drugem in varujeta jajce pred ostalimi pingvini. V berlinski živalski vrt sta prispela aprila iz hamburškega živalskega vrta, navaja nemška tiskovna agencija dpa.

Desetletna cesarska pingvina sta jasno pokazala, da želita skrbeti za jajce. “Skušala sta sedeti na ribi in kamnu,” je dejal Jäger. Osebje ju je nekaj časa opazovalo pri tem, nato pa jima je julija dalo pravo jajce edine samice v skupini, ki je vrsto let zaman skušala izvaliti potomce.

Ko sta enkrat dobila jajce, sta se takoj lotila dela. “Nismo prepričani, ali je jajce oplojeno,” je še pojasnil Jäger. Če je, potem bo potrebno kakih 55 dni, da se izleže mladič.

V nekaterih drugih živalskih vrtovih so istospolni pingvini že uspeli izvaliti mladiče, v berlinskem živalskem vrtu pa bi bil to prvi tak primer, je še dejal Jäger.

No, zanimivo je, kako na takšen način so se nosilci širjenja LGBT agende lotili propagande – za to so uporabili, bolje rečeno zlorabili živali. Očitno so »na udaru« pingvini, tudi zato, ker so zelo pripravna živalska vrsta za tovrstne poskuse. Znano pa je, da skušajo nosilci LGBT propagande dokazati, da je homoseksualnost nekaj najbolj naravnega, saj naj bi se redno pojavljala v živalskem svetu, na ta račun pa skušajo preko pingvinov, ki »posvojijo« jajce, indoktrinirati celo otroke, ki so sicer zelo hvaležno občinstvo za vsak živalski vrt.

Sicer pa, če smo malce zlobni, se lahko zgodi, da bo tudi ljubljanski živalski vrt dobil podoben »par«. Ne samo zato, ker je ljubljanski župan Zoran Janković vsaj na zunaj velik podpornik parad ponosa, ampak tudi zato, ker je leta 2012 tedanji poslanec Jankovićeve stranke, sicer razvpiti podjetnik Gašpar Gašpar Mišić za svojega strankarskega šefa dejal takole: »Zorana Jankovića lahko izkrcate na Antarktiki in bo s pingvini ustvaril pogoje za razvoj in boljše življenje, blaginjo, če hočete.« No, tedanji poslanec je morebitne prispevke LGBT-lobijev k razvoju raje zamolčal…

Zadnje novice

Sorodne vsebine