17.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 15 aprila, 2024

Totalna štala! Srbski zunanji minister Ivica Dačić se je v Afriki zastrupil s kozjim golažem. Je bila to posledica spolnih zlorab koze?

Srbski spletni portal Kurir poroča o pravi drami v Afriki, kjer je bil na obisku srbski zunanji minister ter aktualni predsednik srbskih socialistov Ivica Dačić, sicer tudi nekdanji predsednik srbske vlade. Slednji se je namreč mudil na obisku v državi Burkina Faso, kjer je po zaužitju lokalne specialitete – kozjega golaža – pristal v bolnišnici.

 

Burkina Faso sicer velja za državo, ki je večinsko muslimanska, saj je najmanj 60 odstotkov prebivalcev muslimanov. Čeprav razlog za zastrupitev visokega srbskega politika ni potrjen, pa nekateri naši viri opozarjajo na to, da so koze v pretežno muslimanskih državah pogosto žrtev spolnih zlorab in posledično tudi infekcij, ki lahko pri prehrani povzročijo velike težave. No, ali pa je Dačić, tako kot povprečen Evropejec, preprosto neodporen na bakterije, ki jih Evropa ne pozna. Znano je sicer, da higienski standardi v Afriki niso tako visoki kot v Evropi. No, medtem naj bi se ministrovo stanje že izboljšalo…

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine