16.9 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

To sta znana Slovenca, ki sta stradala otroka! Tistim, ki so na to opozarjali, pa grozila

Februarja je odjeknila šokantna zgodba o medijsko zelo prepoznavnem paru na Slovenskem. Obtožena sta bila, da svoja otroka stradata in se nad njima fizično izživljata. Mediji osebnih podatkov zaradi varovanja identitete njunih mladoletnih otrok niso razkrili, javnost pa je na vsak način hotela izvedeti, za koga gre. Zanimivo – par se je izpostavil kar sam.

Nekdanja predsedniška kandidatka Martina Valenčič in njen mož Boris Valenčič, bolj znan kot kralj Boris I., sta se požvižgala na pozive enega od sodišč. Obtožba ju je bremenila zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja, Boris pa je tudi grozil.

 

Blato iz plenice mu je razmazal po obrazu
Lastna otroka naj bi privezovala na posteljo, ju dobesedno stradala, higiensko zanemarjala … Ko se je eden izmed njiju pokakal v plenico, sta mu menda blato razmazala po obrazu. Enega sta celo izpisala iz šole. Ko so pristojni starše opozarjali na njuno ravnanje, je možakar ravnatelju OŠ Miška Kranjca povedal, da bo iz njega naredil pašteto, iz otrokove učiteljice marmelado, iz uslužbenke centra za socialno delo pa čežano. Grožnje so prijavili policiji. Prav tako naj bi tašči Darji K., ki je opozorila na brutalna dejanja, dejal, da ji bo odbil glavo.

“Moramo vas obvestiti, da nam sodišče ne dovoljuje, da bi objavljali, kaj se dogaja na sodišču, prav tako je z odredbo sodnice javnost izključena. Vseeno pa midva objavljava na Facebooku. Kar zadeva OŠ Miška Kranjca, gre za ničevost groženj. Kar zadeva Darjo K., je ta grožnja prav tako zlagana in izmišljena, saj se na sodišču brezglavo zagovarja, da je bila v strahu, ker je gledala na TV muslimane, kako sekajo glave, in je zato dobila zgolj strah, da ji bo moj mož odsekal glavo, ker je v bistvu sama doživela, koliko zločinov je povzročila naši družini,” nam o družinski sagi pove Valenčičeva. Dodaja, da so zaenkrat na sodišču zmagovalci, a po njenih besedah lahko v banditsko komunistični Sloveniji na koncu izgubijo tudi zmagovalci.

Sojenje menda še dolgo ne bo končano, je pa treba dodati, da se starši, skrbnik, rejnik ali druga oseba, ki hudo krši svoje dolžnosti do mladoletne osebe, kaznuje z zaporom do treh let. Leto zapora oziroma denarno kazen pa bi lahko navrgle še grožnje.

 

Golo dekle s koledarja
Podjetnica Martina Valenčič je stara 33 let, končano ima srednjo grafično šolo. Lani je veliko prahu dvignila kot predsedniška kandidatka, ki je poskušala konkurirati Borutu Pahorju, ki ga je hotela poslati v muzej in nazaj na modno pisto. Neuspešno, kot tudi leta 2012. Spodrsnilo ji je še pri kandidaturi za županjo Ljubljane. Bolj kot po političnem programu, v katerem je bila glavna točka izkoreniniti lopovščino in mišljenje politikov vseh barv, si jo je javnost zapomnila po erotičnih fotografijah, ki jih je posnela za koledar, ter po obtožbah, da se ukvarja s prostitucijo.

 

Kralj, ki je zrušil nekdanjo državo
Kralj Boris I. se je rodil leta 1957 v Ljubljani kot Boris Valenčič. Svoj aktivizem je začel že pri rosnih 16 letih, ko je prvič prebegnil v tujino, saj je zaslutil, da v Jugoslaviji nekaj hudo “smrdi”. S svojimi diverzantskimi akcijami je menda zrušil nekdanjo državo, njegova Kraljeva stranka Slovenije pa je imela na začetku devetdesetih, na vrhuncu moči, več kot 300 članov. Vendar so mu “rdeče sile kontinuitete” stranko ukinile, prijatelji in mediji pa obrnili hrbet. Podpisal se je pod scenarij in režijo pornografskega filma Billy Cigara in Monica.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine