15.6 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

To morate prebrati! Renata Bohinc povsem odkrito o ločitvi od Primoža Peterke

Se spomnite »vročega para« smučarskega skakalca Primoža Peterke in manekenke Renate Bohinc?

 

Slavni par je skupaj zdržal 23 let in se dokončno razšel lani. V zakonu so se jima rodili trije otroci. Pol leta po objavi prve informacije, da je njunega zakona konec, je 40-letna Renata za Žurnal24 povedala, da z otroki živi sama že eno leto, pol leta pa je uradno ločena. »V redu smo, po selitvi smo končno malo zadihali in živimo normalno. Vsi trije se ukvarjajo s športom, sin z nogometom, starejša hči skače, mlajša pa se je po poškodbi zob med skoki, ki jo počasi sanirajo, odločila za ritmično gimnastiko. Vsi trije so tako zrasli gor in šport je vedno bil tisti prosti čas, ko so lahko stvari in energijo dali ven. Z otroki imam veliko srečo, vsi trije so moja ‘štanga’ in se jaz učim od njih,« je povedala.

Takrat je molčala o Primožu, sedaj pa je za februarsko Ona Plus povsem odkrito spregovorila o nekdanjem možu. »Triindvajset let sva bila skupaj in ko se to konča, umre del tebe,« je med drugim povedala in omenila, da si je poiskala tudi strokovno pomoč, da bi se lahko rešila iz začaranega kroga misli.

Nekatere njene izjave so bile tudi šokantne. »Spomnila sem se, da sem, ko je bi Maj še čisto majhen, govorila, da je moja usoda, da bom pri 40. ločena, od kod mi to, ne vem.« Kljub vsemu pa za propad zakona ne krivi le Primoža. »Mislila sem, da bo naša ljubezen dovolj, a zadaj so bili večji problemi, ki jim nisem bila kos. Pri vzgoji sem znala imeti trdo roko in odločno besedo, da sem otroke vodila, pri njem pa mi to ni uspelo, preprosto sem mu v imenu ljubezni dopuščala stvari, ki jih ne bi smela, a drugače nisem zmogla. Mislim tudi, da bi za vrhunske športnike, ki končajo kariero, moralo biti bolje poskrbljeno, ker večinoma ne znajo živeti sami s sabo. Poznajo hotel, treninge in tekme, vse je urejeno. Doma pa te čaka resnično življenje, otroci, žena, hiša.«

Dovolj zgovorno?

Zadnje novice

Sorodne vsebine