6.8 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Thompsonovi menedžerji ministrici: Niste jasnovidka, ampak hrvaška ministrica

Marko Perkovič, bolj znan kot Thompson, je ponovno vpleten v politično razpravo, tokrat po “zaslugi” hrvaške ministrice za regionalni razvoj in sklade EU Gabrijele Žalac. Žalac je tako med snemanje oddaje “A sada Vlada” (Sedaj Vlada) na Hrvaškem radiju izjavila, da predvideva, da bo Thompson nastopil na napovedali proslavi v Vukovarju in tako izkoristil vukovarske žrtve.

Na uradni spletni strani Thompsona so člani njegove menedžerske ekipe zapisali, da je v zadnjem času postalo “popularno, da hrvaški politiki svoje neuspehe, padec priljubljenosti ali skrivajoč svoje zločine (kot Jakovčić) poskušajo spreobrniti pozornost s problema z obtožbami Marka Perkovića Thompsona, ki z njimi ali njihovimi deli nima nobene povezave.”

Dalje so ministrici želeli sporočiti, da “ona ni nikakršna srbska prerokovalka, ki je nedavno predvidela propad Hrvaške, ampak je ministrica v hrvaški vladi” in da jo tako naprošajo, da se temu primerno tudi obnaša. Očitajo tudi, da je hrvaške državljane obtoževala na tak način. Na koncu so ji tudi sporočili, da Thompson ne bo nastopil v Vukovarju, saj predhodno ni bil ne on ne njegova ekipa kontaktirana glede nastopa.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine