11.4 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj si je privoščila samski dopust v vročem Dubaju; le kaj si je ob tem kupila?

Priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj vedno znova zbuja pozornost javnosti, še posebej moških, saj ima nekatere atribute, s katerimi pritegne.

Kot so pri tem izvedeli pri spletnem Žurnalu24, je Kuljajeva sama (brez partnerja in hčerke) obiskala prijateljico, ki tam živi. »V Dubaju imam slovensko prijateljico, ki tam živi in dela. Že nekaj časa me je vabila na obisk in tokrat sem si rekla, zdaj ali nikoli. Želela sem si sonca, ženskega druženja in popolnega odklopa, da si resnično napolnim baterije«.

Za zurnal24.si je ob tem povedala, da si je v Dubaju kupila celotno pustno opravo, tako da jo boste lahko, če boste pozorni, morda opazili na katerem od pustnih rajanj. »Oblekla sem si kostum arabske ženske in letošnjega pusta bom resnično uživala med ljudmi, ki me ne bodo mogli prepoznati. To mi je poseben užitek.«

Spomnimo. Jasna Kuljaj je obiskovala gimnazijo Šentvid (1996-2000) v Ljubljani, po njej pa Fakulteto za družbene vede (2000-2004). Kot študentka novinarstva se je v 2. letniku udeležila avdicije na Radiu Slovenija.
Po 6-mesečnem usposabljanju v Centru za kulturo govora na Radiu Slovenija (mentorja Renato Horvat in Suzana Kostner) je kot novinarka in moderatorka delovala na Valu 202 (2001-2004).

Med leti 2004 in 2005 7 mesecev delovala v slovenskem uredništvu BBC World Service v Londonu (pod vodstvom Branka Kastelica), kjer je pripravljala informativne radijske oddaje s poudarkom na zunanji politiki.
Pred odhodom v London je pripravljala novinarske prispevke za televizijsko oddajo Homo tursticus TV Slovenija, po vrnitvi iz Londona pa je dve sezoni (2005-2006) vodila novo turistično-razvedrilno oddajo Turistika (urednik obeh je bil Drago Bulc).

Januarja 2007 jo je glasbenik in televizijski producent Jože Potrebuješ povabil k sovodenju osrednje petkove zabavne oddaje Na zdravje! (TV Slovenija). Oddaja je bila šest let ena najbolj gledanih oddaj v Sloveniji (2007-2013).

V času dela na Valu 202 je spoznala Saša Hribarja, ki jo je leta 2001 kot imitatorko pevke Helene Blagne povabil k sodelovanju v satirično oddajo Radio Ga Ga. S Sašem Hribarjem in ekipo je nastopala tudi na različnih prireditvah. Od leta 2005-2010 je v animiranih imitacijah redno sodelovala tudi v razvedrilni televizijski oddaji Hri-Bar na TV Slovenija (urednik Bojan Krajnc).

Vodi tako zabavne kot resne prireditve, od leta 2013 je članica Šentjakobskega gledališča. Leta 2013 je bila voditeljica oddaje Zmenek na slepo na Planet tv, jeseni 2015 je bila voditeljica oddaje Kmetija: nov začetek – Brez cenzure na Planet tv, spomladi 2016 je bila voditeljica oddaje Bilo je nekoč: Brez cenzure na Planet TV.

Jeseni 2016 je postala voditeljica tretje sezone resničnostnega šova Kmetija: nov začetek na Planet tv, 2017 voditeljica pogovorne oddaje Od težaka do junaka, kjer s komentatorji komentirajo dogajanje v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija.

Decembra 2017 je Jasna premierno predstavila svojo prvo avtobiografsko monokomedijo Borka. Po novem pa vodi zabavno oddajo Črni Peter na Planet TV.

Vir: zurnal24.si, Wikipedia

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine