16.5 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Telemach omogočil plačevanje računov prek spleta brez provizije

Uporabnikom Telemachovih storitev je odslej brez provizije omogočeno plačevanje računov prek spleta. Ravno tako lahko zdaj vsi obstoječi ali novi naročniki ob spletnem nakupu telefonov, tablic ali drugih naprav plačilo s plačilnimi karticami izvedejo brez provizije, so sporočili iz Telemacha.

Celotno Telemachovo sporočilo za javnost objavljamo v nadaljevanju: “Telemach še naprej optimizira uporabniško izkušnjo in vsem, ki nakupujejo v spletni trgovini ali svoje račune plačujejo elektronsko, prinaša nove ugodnosti. Plačevanje na spletu s plačilnimi karticami brez provizije ponuja nov način prihranka za uporabnike.

Uporabniki, ki so prijavljeni na e-račun, bodo zdaj vsak mesec v okviru e-računa prejemali povezavo do spletnega plačila. Obenem lahko vsak Telemachov uporabnik do spletne povezave za plačilo dostopa na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach«. Spletno plačevanje se na zelo preprost način izvede v samo nekaj korakih, in sicer tako, da na spletni plačilni list uporabniki vnesejo številko plačilne kartice.

Če pri uporabi plačevanja brez provizije uporabniki potrebujejo pomoč, jim je na voljo kontaktni center na številki 070 700 700, svoja vprašanja lahko pošljejo na elektronski naslov [email protected] ali pa se v živo pogovorijo v klepetu na spletni strani www.telemach.si. Svetovalci bodo uporabniku poslali povezavo do spletnega plačila prek elektronske pošte ali SMS sporočila.

V želji po čim bolj okolju prijaznemu poslovanju Telemach svoje uporabnike poziva k ureditvi e-računa. To lahko enostavno storijo oziroma e-račun aktivirajo na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach« ali pa zahtevo po prehodu iz tiskanega na e-račun pošljejo na elektronski naslov [email protected]. Enostavnejši, varčnejši in okolju prijazen način plačevanja prinaša prednosti tako posamezniku, družbi kot okolju.

Podjetje Telemach je ponudnik fiksnih storitev in najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljamo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega – na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavljamo storitve najvišje kakovosti številnim zasebnim ter poslovnim uporabnikom v Sloveniji. Telemach je član skupine United Group.”

Zadnje novice

Sorodne vsebine