0.5 C
Ljubljana
petek, 27 januarja, 2023

(SATIRA) Telekom Slovenije rešuje energetsko in prehrambeno krizo – v ta namen je omenjena družba zaposlila nekdanjega poslanca

Piše: mravljišče.si

Kot kaže, se v reševanje energetske krize vključuje tudi Telekom Slovenije. Potem ko je zaradi nižanja stroškov uprava preko hčerinske družbe TS Media poskrbela za menjavo urednika na portalu Siol.net, bo Telekom po novem poskrbel tudi za povečanje zalog naftnih derivatov in jedilnega olja.
Ta informacija je seveda zgolj neuradna, kajti družba TS nima (še) dovoljenja za delovanje na trgu naftnih derivatov in naftne industrije. Vendar se o tem govori vedno glasneje, odkar se je v kabinetu uprave Telekoma Slovenije zaposlil nekdanji poslanec Sašo Peče, doslej zaposlen na A1.
Spomnimo: Sašo Peče je bil sprva izvoljen v Državni zbor RS kot poslanec Jelinčičeve SNS in nenadoma postal zelo prepoznaven obraz te stranke, nakar se je poslanska skupina razklala, podobno kot leta 1993. Polovica poslancev SNS je ustanovilo novo poslansko skupino in novo stranko Lipa. Vse to naj bi se zgodilo nekoliko prehitro, kriv pa naj bi bil neki medvoški član SNS, ki naj bi na eni od konferenc Pečeta javno imenoval “Saško”. Od tedaj je njegov vzdevek “Lipekov Saško”.
Več https://mravljisce.si/mravlje-doma/telekom-slovenije-resuje-energetsko-in-prehrambeno-krizo-v-ta-namen-je-omenjena-druzba-zaposlila-nekdanjega-poslanca/

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine