12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Talentka se je polulala pred očmi žirije. Že prej jo je tiščalo

Druga nedeljska oddaja šova Slovenija ima talent je postregla s čustvi, solzami, smehom in presunljivimi, zabavnimi in zanimivi nastopi, s katerimi smo dobili še en dokaz, da Slovenija resnično ima talent.

Med drugim je nastopila  Dunja Vrhovnik, ki je študirala glasbo na akademiji na Dunaju, nato pa je njeno pevsko pot prekinila anoreksija, o kateri je iskreno spregovorila v oddaji. “Odločila sem se, da želim nekaj postati in biti spoštovana glasbenica, zato želim Sloveniji pokazati svoja čustva in svoj talent, da pokažem sebe,” je pred nastopom povedala Dunja, ki je popolnoma prepričala žirijo in gledalce, saj je dobila stoječe ovacije ter seveda štirikrat da!

Dodajmo še, da po tem, ko je na koncu prve oddaje šova Slovenija ima talent strogi žirant Branko Čakarmiš doživel presenečenje, ga je tudi na koncu druge oddaje čakal šok.  Ob odhodu iz ljubljanske operne hiše ga je namreč pred vhodom čakal pravi “party” avto za rave zabave. Avto so mu posprejali z roza barvo, ga obleki v roza krzno, sedeže preoblekli v zebraste in tigraste vzorce, ga okrasili z roza in belim perjem, registrsko tablico GO WILD in na streho priklenili ogromno gorilo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine