13.3 C
Ljubljana
nedelja, 3 marca, 2024

Ta fotografija dečka na kraljevi poroki je postala prava internetna senzacija!

Po večmesečnih pripravah sta britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle dahnila usodni da. Poročnega obreda pa si niso ogledali le povabljenci, ampak tudi številni drugi gledalci z vsega sveta, ki so z velikim zanimanjem čakali, kakšno obleko bo nosila nevesta, kdo bodo povabljenci? Sodeč po družabnih omrežjih je največ pozornosti pritegnila fotografija, na kateri je nevesta ob vhodu v kapelo svetega Jurija v Windsorskem gradu, za njo pa prikupen navdušen deček, ki je v hipu postala internetna senzacija.

7-letni deček John Mulroney, sin Meghanine prijateljice Jessice Mulroney, je bil eden od štirih dečkov, ki so nevesti držali poročno tančico ob vhodu v kapelo v Windsorskem gradu. Poleg njega so vlečko držali še njegov brat dvojček Brian, 4-letni princ George in Harryjev krščenec Jasper Dyer.

Navdušeni izraz Johna med nevestinim prihodom v kapelo ni ostal neopažen pri gledalcih, ki so po prenosu poroke na družabnih omrežjih pričeli simpatično komentirati izraz prikupnega dečka. Eden izmed uporabnikov Twitterja je zapisal: “Moj obraz je izgledal isto kot obraz dečka.” Medtem ko je ena od uporabnic Twitterja zapisala: “Deček za Meghan mi je najljubši. On je vsi mi,” je tretji zapisal: “Mi vsi smo ta brezzobi deček.”

Poleg omenjenega dečka so veliko pozornost nevesti ukradle tudi prikupne deklice, med katerimi je bila princesa Charlotte, ki je navdušeno mahala publiki, medtem ko je ta čakala na pričetek težko pričakovane ceremonije.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine